22 Mai 2018 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Dacă destinația aleasă este una romantică, precum Insula Malta, vă veți întoarce acasă cu multă poftă de viață.

Advertorial

Oricât de mult ne-am dori ca viața de cuplu să fie mereu roz, experiențele au dovedit că ”basmul” își mai pierde din romantism odată cu trecerea timpului. La fel de adevărat este însă, că există destule metode pentru a reface apropierea într-o relație, iar cea mai simplă și mai plăcută dintre ele este: călătoria. Iar dacă destinația aleasă este una romantică, precum Insula Malta, vă veți întoarce acasă cu multă poftă de viață.

Cele mai multe cupluri și-ar dori să fie mereu în vacanță, pentru că așa nu s-ar certa niciodată. Obosiți de alergătură, muncă, stres și sentimentul ăla apăsător că n-o mai scoți la capăt, care te face să-ți verși nervii acasă, cu toții avem nevoie de o ”fugă” într-un loc care poate aprinde ori reaprinde ”focul” chiar și acolo unde s-ar crede că nu mai e nici o scânteie.

Un astfel de loc este și Insula de Miere, așa cum este supranumită frumoasa Malta, pentru că aici poți găsi soare, mare, locuri de plimbare pe uscat sau pe apă, restaurante romantice și orașe pline de tihnă, în care turiștii se pot bucura din plin de relaxare.

”De-a lungul celor 19 ani de când ducem turiști în Malta, am avut mii de cupluri proaspăt căsătorite, dar și oameni aflați la zeci de ani distanță de ziua căsătoriei. Toți s-au întors acasă din vacanță, ca după o săptămână de miere, mult mai zâmbitori, mai liniștiți, mai relaxați. Au mers în excursii cu plimbare, plajă și cine pe malul mării, au fost în croazieră în jurul Maltei și s-au bucurat de frumusețea tradițiilor din Insula Gozo, iar din acest an vor avea parte de noi și noi experiențe frumoase”, a spus Mark Neville Farrugia, directorul Malta Travel.

Ce poți face în Insula de Miere

Trebuie să începi vizita în Malta cu plimbare, plajă și o cină în satul pescăresc Marsaxlokk! ”În prima zi petrecută în Malta, le oferim turiștilor clipe de relaxare ṣi o perspectivă generală asupra insulei. În această idee petrecem timpul traversȃnd insula principală din Nord spre Sud, făcȃnd mai multe popasuri: o oprire pentru fotografii la Popeye Village, la platoul de filmare unde a fost realizat musicalul „Popeye”, în 1980, relaxare pe cea mai frumoasă plajă naturală din Malta, Golden Bay, apoi o cină tradițională malteză în cel mai vechi ṣi vestit sat pescaresc din Sudul Maltei”, susține reprezentantul malta.ro.

Cu o istorie de două milenii, cȃnd bărcile fenicienilor au acostat aici, dar cu legături chiar ṣi cu istoria Romȃniei, Marsaxlokk oferă o atmosferă aparte: portul este populat de bărci colorate, decorate cu însemne păgȃne ṣi simboluri creṣtine, satul conservă farmecul trecutului, dar nu ascunde nici cicatricele dobȃndite în urma perseverenței omului în fața mării.

Turul Maltei pe mare este, de asemenea, o excursie relaxantă care vă va dezvălui frumusețea falezelor, grotelor ṣi porturilor malteze. În timpul croazierei din jurul Maltei veți avea parte de un prȃnz all inclusive la bordul navei, cȃnd  aceasta va fi ancorată în faimoasa Lagună Albastră din insula Comino. Tot aici veți avea ocazia să înotați în cea mai cristalină apă a Mediteranei ṣi să vă bucurați de soare pentru aproximativ 3 ore. Pe insula aproape nelocuită puteți merge însă, chiar și la o plimbare. La întoarcere veți regret, cu siguranță, că trebuie să debarcați!

Potrivit consultanților malta.ro, o vacanță de șapte nopti, cu mic dejun la Hotel Santana 4* , transport cu avionul, cu bagaj de cală 20 kg si de mana 10 kg, costă de la 399 de euro/ persoană, sau de la 505 euro/persoana la Hotel Dolmen 4*, cu mic dejun ,pentru plecările din 28 iunie, 5, 12, 19 si 26 iulie, a declarat Mark Neville Farrugia, managerul agenției Malta Travel.

Str. Pitar Mos nr. 29, sector 1, Bucuresti

Mobil: 0722.626.903

E-mail: maltaltd@malta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri