14 Mai 2018 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Cum se apropie sezonul lor, poate vrei să profiți de câteva oferte last minute în Spania, Brazilia sau Portugalia pentru a participa la cele mai colorate și mai vesele festivaluri din lume.

Lumini strălucitoare, valuri de culori, muzică bună și multă multă poftă de viață - sunt doar câteva dintre caracteristicile unui festival. Sunt privite ca un ritual de trecere de la întuneric la lumină sau de la iarnă la vară și și-au asigurat locul în tradițiile fiecărei țări de-a lungul secolelor. Cum se apropie sezonul lor, poate vrei să profiți de câteva oferte last minute în Spania, Brazilia sau Portugalia pentru a participa la cele mai colorate și mai vesele festivaluri din lume.

Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife

Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife este probabil cea mai mare petrecere de acest gen din Europa. Fratele mai mic al Carnavalului de la Rio, acest eveniment pune un accent puternic pe concursuri de frumusețe și competiții de tot felul. De departe cea mai importantă parte este încoronarea Reginei Carnavalului, titlu pentru care concurează o mulțime de fete costumate în cele mai strălucitoare și îndrăznețe ținute, afișându-se în rochii care mai de care mai colorate, pline de pene și pietre prețioase, una mai extravagantă ca alta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Carnavalul din Rio

Foto: Pexels

Nicio listă nu ar fi completă fără Carnavalul din Rio de Janeiro. Este cel mai mare astfel de eveniment din întreaga lume și a fost denumit Regele Carnavalurilor. Iar asta nu ne miră. Încă din anul 1723, acest eveniment grandios și plin de culoare atrage în fiecare zi aproximativ 2 milioane de participanți, printre care și școlile de samba dornice să se afirme și să își reprezinte cu mândrie cartierul. Lasă-te pierdut în marea de oameni veseli în timp ce dansezi pe ritmuri de samba sau participi la una dintre multele petreceri stradale care au loc în timpul carnavalului.

Carnavalul din Veneția

Celebru în întreaga lume pentru costumele unice și atmosfera veselă, Carnavalul din Veneția este unul dintre cele mai vechi astfel de evenimente de pe Glob. Se spune că își are rădăcinile în sărbătoarea organizată de vechea Republică Veneția pentru a celebra victoria asupra Patriarhului de Aquileia în anul 1162. Cât despre celebrele măști, acestea erau purtate sub formă de protest împotriva diferențelor dintre clasele sociale în secolul al XIII-lea.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Mardi Gras

Mardi Gras a pornit ca un mare ospăț al nobilimii europene în secolele XVII și XVIII, găzduit de Casa Bourbon. Însă zilele în care doar aristocrații participau la acest eveniment sunt apuse. Astăzi, Mardi Gras aduce împreună oameni de toate vârstele, religiile și naționalitățile care sunt încurajați să se costumeze și să defileze împreună pe străzile din New Orleans. Cât despre costume, orice este perfect așa că nu te sfii să scoți din dulap cele mai obscure piese vestimentare.

Carnavalul Notting Hill

Cea mai mare petrecere stradală a Londrei a luat naștere spre sfârșitul anului 1960, ca o copie a Carnavalului din Trinidad. Astăzi, festivalul atrage câteva mii de participanți, care mai de care mai colorați și dornici să danseze până la epuizare pe ritmuri de reggae, calypso, soca sau dub. Iar dacă reușești să ajungi la Carnavalul Notting Hill, te vei putea bucura și de bucătăria tradițională caraibeană sau să petreci până dimineață.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri