11 Mai 2018 publicat în Lifestyle 4249 share-uri

Ultima cifră a anului de naștere este cheia care deschide poarta către sufletul tău.

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 2 sau 3 – elementul Apă

Energia apei este una flexibilă, fluidă, capacitatea de a curge, de a se adapta. Persoanele care poartă în destinul lor amprenta energetică a apei iubesc să comunice, să stabilească legături și conexiuni cu ceilalți, și au o mare putere de empatie. Stăpânești la perfecție arta de a vorbi și pentru ceilalți este o plăcere să te aibă în preajmă ca interlocutor și ascultător. În mod nativ, persoanele caracterizate de elementul Apa sunt pline de bunătate și compasiune față de ceilalți.

Creative și sensibile, sunt totodată pline de imaginație și înclinate către arte și domeniile estetice. Au un suflet curat, o minte ageră și inteligență, și o înclinație pentru limbile străine. Pe parcursul vieții își vor dezvolta intuiția la niveluri impresionante. Persoanele aflate sub semnul apei au un destin flexibil și se poate întâmpla să călătorească mult, iar soarta să le conducă pașii și pe alte meleaguri. (Foto: Pixabay)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Caria dentară – ce este și cum se tratează

Ca aspecte negative ale apei în destinul tău putem menționa lipsa de hotărâre, incapacitatea de a lua decizii sau de a-ți susține punctul de vedere în anumite situații. Ai tendința de a fi extrem de sensibil și vulnerabil și ești înclinat către depresie. Apa ca element lichid poate aduce la nivel fiziologic probleme legate de circulația sângelui în corp, de rinichi sau vezică urinară și chiar astenii.

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 4 sau 5 - elementul Lemn

Energia lemnului este una a dezvoltării, a creșterii, a înfloririi. Ești un sprijin neprețuit pentru cei din jurul tău, o sursă de inspirație și de multe ori un deschizător de drumuri. Ai un intelect frumos și o inteligență aparte, iar mulți te urmează datorită tenacitații, abilitaților și respectului pe care le impui. De asemenea, puterea ta de persuasiune poate muta munții din loc, iar creativitatea soluțiilor tale este una excelentă. Simțul tău practic dispune de o intuiție excelentă atunci când vine vorba de a sesiza oportunități și șanse. (Foto: pixabay)
Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Ești o persoană care își asumă în totalitate responsabilitățile, îți place să creezi lucruri, să naști proiecte, să le crești și să le dezvolți, cu o determinare și o putere de muncă ce pot impresiona pe oricine. Îți place să explorezi lumea din jurul tău prin mijloacele de care dispui. Totodată, ești o persoană caldă, familistă, atașată de valorile familiale. Printre aspectele negative pe care le putem menționat sunt următoarele: de multe ori, lași prea mult de la tine și iei atitudine doar atât când ești constrânsă. Ești ușor influențabilă. Ai tendința totodată de a fi delăsătoare dacă nu ai un sprijin real lângă tine și de a nu-ți pune potențialul în valoare. De multe ori, uiți cât de tare poți să strălucești și îi lași pe alții să te pună în umbră.

Lemnul la nivel fizic, atunci când este în exces, poate predispune către probleme la ficatului sau al vezicii biliare, poate chiar probleme legate de migrene și dureri de cap, prin urmare este esențial să abordezi de-a lungul vieții o dietă echilibrată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri