11 Mai 2018 publicat în Lifestyle 4249 share-uri

Ultima cifră a anului de naștere este cheia care deschide poarta către sufletul tău.

Din punct de vedere numerologic, anul în care te-ai născut poartă o semnificație copleșitoare, jucând un rol important în destinul tău. Mai mult, în astrologia orientală, ultima cifră a anului de naștere este cheia care deschide poarta către sufletul tău, dezvăluind lucruri importante despre tine, natura ta adevărată, despre dorințele inimii tale, despre destinul tău și trasând totodată și anumite predispoziții astrale.

Prin urmare, ultima cifră a anului de naștere poartă amprenta unuia din cele cinci elemente Feng Shui, elementele de bază ale vieții de fapt: metal, aer, pământ, apă, lemn. Așadar:

  • Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 0 sau 1 – amprenta energetică a destinului tău este elementul Metal
  • Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 2 sau 3 – amprenta energetică a destinului tău este elementul Apa
  • Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 4 sau 5 – amprenta energetică a destinului tău este elementul Lemn
  • Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 6 sau 7 – amprenta energetică a destinului tău este elementul Foc
  • Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 8 sau 9 – amprenta energetică a destinului tău este elementul Pământ

Daca ultima cifra a anului tau de nastere este 0 sau 1 – elementul Metal

Energia metalului este una solidă, palpabilă, stabilă și modelatoare. Prin urmare, ai o personalitate puternică, dinamică și ești plin de hotărâre atunci când ți-ai propus ceva căci știi cu exactitate ce anume îți dorești de la tine, de la viață și de la ceilalți. Crezi cu tărie în posibilitățile tale de a-ți împlini visurile. Ești un om al acțiunii, o fire independentă ambițioasă și rezervată, și nu te dai bătut în ciuda obstacolelor care îți ies în cale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

Foto: Pixabay

Totodată, ești un sprijin de încredere și un prieten adevărat, care nu ezită să ofere ajutor persoanelor care îl solicită. Iubești dreptatea și ai o mare influență și putere de persuasiune asupra celor din jurul tău. Cu toate acestea, uneori îți este greu să te adaptezi la schimbările din viața ta și te încăpățânezi să rămâi în zona ta de confort. Așteptările tale pot fi prea mari și ai tendința de a fi prea critic sau de a te lăsa pradă dezamăgirii.

Atunci când vei învăța să fii mai flexibil și să te lași purtat de valurile vieții și îndrumat de mâna destinului, viața ta poate lua o turnură frumoasă. Metalul, element solid, poate aduce la nivel fizic tulburări la nivel digestiv, probleme articulare și la nivelul plămânilor, iar ca aspecte negative intransigență și critică exagerată.
 

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri