Aceste poziții simple de Yoga te ajută să îți restabilești echilibrul interior și să te recalibrezi.

Poziții de Yoga pentru stările de anxietate

Yoga – poziție pentru liniștire – Aplecări în față 

 În Yoga, aplecările în față sunt folosite pentru liniștirea corpului după exerciții mai intense. Această poziție are rol de calmare profundă. De asemenea, această poziție încurajează la introspecție și pace interioară.

Foto: Shutterstock/ fizikes

Pentru mulți oameni, aplecările în față poate fi provocatoare din cauza întinderii mușchilor de la copase și necesității de a avea tendoane flexibile. Dar nu e necesar să te forțezi prea mult. E OK  să te apleci doar cât îți permite mobilitatea. Poți să execuți această poziție din stând la podea sau din picioare. Nu te chinui în nici un fel, simte-te cât mai confortabil. Expiră, iar pe respirație încearcă să te întinzi încă puțin mai mult. Stai în această poziție câteva minute și apoi relaxează-te pe spate. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Poziție Yoga Savasana (Poziția de odihnă)

Savasana îți da posibilitatea de a te abandonă complet stării de relaxare și eliberare de tensiune. 

Întinde-te pe o salteluță de yoga sau pe o păturică cu brațele într-o parte și cu palmele deschise înspre în sus, cu picioarele ușor desfăcute. Asigură-te că ai corpul aliniat corect și că te simți confortabil. Dacă ai probleme cu spatele, poți să îți pui o pernuță sub genunchi. Relaxează-ți conștient fiecare parte a corpului. Observă punctele în care corpul tău atinge podeaua și golurile pe care corpul tău le face în contact cu podeaua. Mută-ți atenția de la picioare înspre restul corpului, până la cap. Concentrează-te pe respirație și inspirație și permite minții tale să se așeze și să uite… 

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto: Shutterstock/ fizikes

Este o poziție extrem de benefică în stările de anxietate. Cu cât învățam să ne abandonăm mai ușor, cu atât vom avea mai mult control asupra stărilor noastre de agitație interioară, ceea ce ne permite să ne creștem vibrația mai repede și să ne reechilibram ori de câte ori este nevoie. 

Namaste! :)

Îți ofer si muzica mea preferata pentru linistire si meditatie:

Foto homepage: Pexels/ Samuel Silitong


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri