13 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 58 share-uri

Putem să afirmăm, că secolul XXI este definit în special prin imagini. Prin urmare, noi oamenii ne dăm silinţa probabil, câteodată în mod prea intens să imortalizăm lumea prin momentele sale, uneori și pe noi înşine în ele.

Advertorial

Facem acest lucru cu nişte aparate poate si de câţiva mega-pixeli, cu telefoane mobile, tablete, cu orice apucăm. După aceea – distribuindu-le pe diferite pagini de internet – să ajungă în necunoscut și uitând cu desăvârșire de ele.

 Cu toate acestea, există momente în viaţă, care sunt demne de a fi imortalizate şi care presupun o pregătire, ce necesită durată mare de timp chiar si tehnică ce necesită o investiție la fel de mare. După toate astea ne dăm seama că mai lipsește ceva, un concept ce necesită experiență, spontaneitate, post-procesare, montaj. Cu alte cuvinte, cunoştinţe temenice de specialitate în domeniu şi o atenţie distributivă la detalii, potrivit evenimentului, adică … Profesionalism!

  În ceea ce credem noi, profesionalismul nu lasă nimic la voia întâmplării şi în întâmplare.

  Prin pregătire individuală, cursuri de specialitate dar și dorința de a mulțumi toți clientii, echipa Studio CMC este alegerea potrivită pentru evenimentul dumneavoastră.

 Despre  StudioCMC putem spune doar atat: Profesioniști, nimic mai mult.

StudioCMC vă oferă o amintire ce nu se poate descrie prin cuvinte.

  Scopul nostru este să captăm toate momentele din ziua evenimentului dumneavoastră într-un mod cât mai natural cu putință.

  Experienţa de peste 15 ani în domeniu ne-a ajutat întotdeauna sa fim o prezenţă discretă la evenimentul dumneavoastră, dar nu atât de discretă încât să uitați de noi.  Realizarea clipului dar şi a altor momente cheie din evenimentul dumneavoastră se va face cu tehnică de ultimă generație, astfel nu facem rabat de calitate. Montajul se va realiza în stil cinematografic, evitând folosirea efectelor și tranzițiilor fără rost. Ținând cont de preferinţele dumneavoastră muzicale, montajului i se va adăuga o coloană sonoră adecvată și cât mai personală. Toate albumele sunt personalizate și realizate în laboratoare specializate.

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri