12 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Citiți o povestire care ne amintește cât de important este să credem în noi înșine!

Atunci când s-a împlinit fix un an de la data întâlnirii sale cu necunoscutul s-a întors în parc, în dreptul băncii respective, ținând cecul în mână. La ora stabilită, a apărut și bătrânul. Doar că, tocmai în momentul în care trebuia să îi returneze cecul și se pregătea să îi povestească despre succesul său, a apărut o asistență care l-a apucat pe bătrân de mână.

Foto: Lightspring /Shutterstock

“Îmi pare atât de bine că l-am găsit!”, s-a plâns asistenta. “Domnule, sper că nu v-a deranjat. Întotdeauna pleacă de la azil și umblă pe străzi spunând tuturor că este John D. Rockefeller.”

Apoi asistenta l-a luat pe bătrân de braț conducându-l înspre azilul de bătrâni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Perplex, directorul a rămas pur și simplu acolo câteva minute în șir, nevenindu-i să creadă. De-a lungul întregului an a cumpărat și a vândut, a administrat, a făcut afaceri, a negociat, a luat decizii financiare fiind ferm convins că are spatele asigurat de suma de jumătate de milion de dolari.

Brusc și-a dat seama că, imaginari sau nu, nu banii au fost cei care i-au transformat viața. Faptul că și-a recâștigat încrederea în sine i-a dat puterea de a realiza tot ceea ce a realizat ulterior.

Atunci când ai încredere în tine și în forțele tale, în faptul că o forță superioară veghează pentru binele tale și așază lucrurile astfel încât să îți fie bine, poți muta munții din loc.

Atunci când crezi în tine, în potențialul tău, în capacitatea ta de a realiza lucrurile pe care ți le dorești, cu siguranță că vei găsi și modalitățile pentru a face ca aceste convingeri să devină realitate. Ai întotdeauna încredere în tine! Vei reuși indiferent de cât de greu pare uneori.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

Autor: Anonim

Foto homepage: Agva /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri