Intre bugete si orarul aglomerat, nu e usor sa iti faci timp pentru a iti planifica plecarea in vacanta. Dar o vacanta, oricat de mica, poate sa iti aduca nenumarate beneficii. Nu iti permiti sa nu calatoresti. Afla de ce !

Criza asta ne afecteza pe toti, fie direct, fie financiar, fie comportamental sau doar psihic… Stresul si tensiunea la locul de munca sunt mai mult sau mai putin perceptibil mai mari in orice domeniu si in fiecare zi. Cautam cu toii sa fim prudenti si sa nu riscam prea mult in aceasta perioada. Nu e cea mai buna perioada sa iti cauti un job nou si cu siguranta nu este o perioada in care sa-l pierzi pe cel actual. De aceea tragem tare, dam tot ce putem la munca, cautam sa ne mentinem daca nu sa ne crestem nivelul de trai si stilul de viata. De aceea nu e de mirare ca stresul si efortul intelectual, emotional si chiar fizic de zi cu zi au efecte concrete si directe asupra noastra!

Esti obosita, te tarasti din pat dimineata si iti pierzi entuziasmul pentru jobul pe care il ai, pentru hobby-uri si viata sociala. Ai planuit o vacanta, dar nu prea ai bani si te intrebi daca se merita sa iti planifici plecarea in perioada asta de criza? Intre bugete si orarul aglomerat, nu e usor sa iti faci timp pentru a iti planifica plecarea in vacanta. Dar o vacanta, oricat de mica, poate sa iti aduca nenumarate beneficii. Nu iti permiti sa nu calatoresti. Afla de ce in urmatoarele randuri!

Daca ti se ofera ocazia sa pleci intr-o calatorie de afaceri, nu o pierde! Vei castiga experienta, iti va oferi o posibilitate temporara de a-ti schimba mediul de lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Daca pleci intr-o calatorie de placere, o vacanta, o excursie, asigura-te ca ai o companie placuta. Desi, cateodata, iti doresti sa mergi singur...Orice tip de calatorie alegi, iti va aduce castiguri si pe plan sufletesc si mental. Iata care sunt cateva dintre beneficiile unei vacante:

1. Iti reduce stresul

Calatoria, turismul, vacantele, iti dau ocazia sa te relaxezi si sa te destinzi. Chiar daca e o calatorie de afaceri care te forteaza sa petreci multe ore la conferinte, concentreaza-te pe faptul ca esti in alta tara sau in alt oras. Calatoriile pot fi stresante mai ales daca trebuie sa mergi in mai multe locuri, daca e o conferinta multiculturala, sau destinatia este o metropola supraaglomerata. Dar stresul acumulat in calatorii este bun si nu se compara cu anxietatea cauzata de tensiunile legate de serviciu sau de problemele de familie.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

2. Vei evita monotonia

De multe ori o schimbare este mai importanta ca odihna pasiva. O calatorie de orice fel te scoate din rutina cotidianului si e uneori singura solutie care iti poate da energie. Este chiar recomandat sa schimbi ceva pentru a nu te resemna intr-o stagnare in cotidian care nu face bine niciodata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri