10 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Spune-mi fiindcă vreau să cred. Vreau să cred în ceva, în noi, în acel ceva care ne dă suflu în viața asta, creativitate și noimă la tot ce facem. A găsi rostul la lucrurile ce par fără rost.

Am învățat cum se aude căderea în groapă în care a picat mai demult Alice în W Țara Minunilor- o clipă, o noapte și un freamăt de viață - al tău, al meu, al orișicui. Ciudat cum viața fiecăruia e o undă și un cerc concentric dintr-o apă… suprafața ei… lovită de o piatră.

Și totuși prin toate asperitățile e un zgomot de fond liniștitor, glasul tău și privirea ta ce mă fac să mai sper.

Foto: Irina Polonina /Shutterstock

Noaptea are strălucirea ei și.… certurile din lumea asta dețin sămânțele a ceea ce numim lumină.

Așa că spune-mi cum să trăiesc în această lume, cum să respir pentru a nu mai fi rănită? Spune-mi ceva pentru a crede în ceva ce își are rădăcinile dincolo de această lume, în noi, și în tot ce există după ce noi nu vom mai fi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Aș vrea să cred că sunt multe ce le-am lăsat ordine, în mine, în noi, dintr-o altă viață și acum tot ce mai avem de făcut e să învăț un ritm al pașilor în doi. Spune-mi că vom face față cu bine la tot ce ne așteaptă din ce mai avem de trăit în această viață!

* Un articol trimis de Alexandra Șerban, viatanevindeca

Foto homepage: De Visu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri