30 Martie 2018 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Lectiile de viata ale acestui lider politic si om extraordinar, presedinte al Africii de Sud, merita citite si date mai departe:

11. Traieste-ti viata ca si cum nimeni nu te priveste si exprima-te ca si cum toata lumea te asculta.

12. Sa fii liber nu inseamna doar sa te eliberezi de lanturi, ci sa traiesti astfel incat sa respecti si sa sustii libertatea celorlalti.

Foto: Willyam Bradberry /Shutterstock

13. Sa elimini saracia nu este un act de caritate, ci un act de dreptate. Ca si sclavia sau apartheidul, saracia nu este o stare naturala. Este provocata de om si poate fi eradicata de actiunile oamenilor”.

14. Ceea ce conteaza in viata nu este simplul fapt ca noi am trait. Diferenta pe care noi am facut-o in vietile celorlalti este ceea ce va determina semnificatia vietii pe care am dus-o.

15. Un cap bun si o inima buna sunt intotdeauna o formidabila combinatie.

16. Cand am iesit pe usa care ma purta spre libertate, am stiut ca daca nu las ura si amaraciunea in spate, voi continua sa fiu in inchisoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

17. Nicio tara nu se poate dezvolta cu adevarat daca cetatenii sai nu sunt educati.

18. Fa astfel incat alegerile tale sa reflecte speranta, nu frica.

19. Le datoram copiilor nostri, cei mai vulnerabili cetateni ai oricariei societati, o viata lipsita de violenta si teama.


Foto homepage: Nelson Mandela. Credite foto: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri