29 Martie 2018 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Trainerul de relatii Brain Nox ne dezvaluie care sunt acele ingrediente ce ne arata ca un barbat chiar tine la noi!

1. Cand un barbat te iubeste vrea sa fie important pentru tine

"Pentru ca in felul acesta isi hraneste ego-ul sensibil", explica Brian Nox. "El vrea sa fie special pentru tine, vrea sa simta ca tu il apreciezi. "Stie ca ai fi putut sa alegi si alti barbati pentru ca si alti barbati sunt atragatori pentru tine; dar ceea ce este cel mai important este ca tu l-ai ales pe el, pentru ca el si doar el este special pentru tine!"

La acest lucru se gandeste si probabil nu iti va spune niciodata dar sa stii ca pentru barbatul care te iubeste e important sa simta ca el conteaza pentru tine si ca tu il apreciezi.

Capcana: Nu il pune pe un piedestal prea curand, fiindca el va pierde provocarea de a-ti arata ca merita pretuirea ta.  Iar barbatii sunt motivati atunci cand au motive sa se demonstreze in fata unei persoane de care sunt ineteresati.  Nu te darui cu prea mare usurinta, cladeste-ti tu insati propria valoare si fii o femeie in fata careia el sa investeasca si sa puna efort.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Foto: Pexels
 

2. Cand un barbat te iubeste te va privi ca pe o femeie de mare valoare

Altfel, nu te-ar respecta, nu te-ar iubi. Te vede ca pe cineva pretios, cineva valoros pentru el. "Cand un barbat te iubeste si se trezeste langa tine dimineata, in timp ce tu inca mai dormi, te va privi minunandu-se de cat de norocos a fost ca tu te-ai indragostit de el", spune Brian Nox.

Va avea aceste ganduri datorita provocarii pe care a simtit-o in legatura cu tine, provocarii de a-ti demonstra ca este la nivelul tau.

Undeva in subconstientul sau exista frica ca te-ar putea pierde si aceasta frica genereaza provocarea si in acelasi timp, tine relatia vie. "Nu te vinde ieftin!"

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri