Pentru a explora lumea pe cont propriu, iata cateva dintre cele mai bune orase pentru a calatori singur/a si cele mai bune recomandari pentru a profita din plin de o astfel de experienta.

Exista, totodata, locuri in care calatorii pe cont propriu ar trebui sa aleaga o camera dubla pentru ca poate fi chiar mai ieftina decat cea single. Printre orasele in care aceasta optiune este posibila se numara Edinburgh, Amsterdam si Varsovia, unde preturile medii ale camerei single sunt cu pana la 22% mai mari decat cele pentru o camera dubla.

Ce faci cand ai ajuns la destinatie si nu ai un partener de calatorie

Avand detaliile administrative acoperite, poti sa incepi sa iti planifici timpul liber pe care il ai la dispozitie la destinatie. Dincolo de excursii gratuite ghidate in jurul centrului orasului, oferite in toate destinatiile turistice principale, este bine sa planifici cateva activitati care sa se concentreze pe interesele si pasiunile tale. Nu este doar o mare oportunitate de a a te distra, dar si de a te intalni cu oameni care apreciaza lucruri similare si impreuna cu care ai putea socializa. Un exemplu de astfel de experienta ar putea fi ateliere de gatit locale sau un tur organizat despre vin. Te mai poate ajuta aplicatia gratuita momondo places care iti ofera o selectie a celor mai interesante locuri de vizitat la destinatie.

Un alt mod de a te bucura de vacanta este sa te relaxezi, iar masajul ar putea fi o experienta minunata, asa cum poate fi si o carte interesanta citita la o ceasca de cafea. Pentru a nu fi surprins de costurile unei astfel de placeri, momondo a inclus mai jos costurile estimative ale acestora. Cele mai scumpe servicii de spa pe care le vei gasi sunt in Male, dar exista si locuri in care pot gasi preturi cu adevarat interesante. In Denpasar si Agadir preturile in medie sunt cele mai mici -- de 19 euro si, respectiv, 23 euro. In ceea ce priveste pretul pentru o cafea sau o masa la un restaurant ieftin, nu ar trebui sa iti faci griji, preturile fiind similare cu cele din tara, arata analiza momondo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri