22 Martie 2018 publicat în Lifestyle 303 share-uri

Vrajitoarele albe nu sunt deloc vrajitoarele clasice pe care ni le imaginam, care jongleaza cu vietile si destinul oamenilor prin puterile si vrajile lor. Ele sunt fiinte obisnuite, la fel ca noi, dar inzestrate cu abilitati si daruri deosebite, acelea de a vedea magicul si energiile din fiinte si lucruri, cu dorinta de a face bine si de a-i ajuta pe cei din jur.

Foto: sav-in /Shutterstock

Esti… altfel, nu te incadrezi in tiparul clasic al oamenilor din jurul tau, cumva iesi intotdeauna in evidenta prin felul tau diferit de a fi. Foarte des ai sentimentul ca nu apartii mediului tau inconjurator.

Atunci cand esti o vrajitoare alba… o simti caci este ceva din ceea ce esti. De multe ori, abilitatile extrasenzoriale ale acestor fiinte speciale se mostenesc pe linie feminina, iar alteori te trezesti cu ele in urma unui eveniment puternic din viata ta.

Crezi in existenta semnelor, a magiei si a acelor lucruri “supranaturale”, “paranormale” care altor oameni le scapa. Crezi in existenta unei legaturi profunde intre lumea interioara si lumea exterioara, intre lumea aceasta si lumea cealalta, in sincronicitati si coincidente.

Este foarte posibil sa te fi nascut sau sa iti fi dezvoltat de-a lungul timpului anumite calitati extrasenzoriale pe care oamenii din jur nu le au, cu un talent aparte de a vedea dincolo de ceea ce vede cu ochiul. Pentru tine trecutul, prezentul si viitorul sunt interconectate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Te fascineaza astrul lunii si realizezi cat de mult trupul si starile tale de dispozitie au legatura cu ciclurile sale. La fel de mult te fascineaza si furtunile sau natura dezlantuita.

Foto: conrado /Shutterstock

Cei din jurul tau se simt foarte atrasi de tine si iti intuiesc abilitatile si puterile. De aceea, de multe ori iti cer ajutorul sau indrumare in vietile lor, ti se destainuie, iti impartasesc gandurile lor cele mai adanci, secrete sau lucruri importante.

Crezi in existenta divinitatii si a unei forte creatoare a universului. Totodata, esti foarte atrasa de tot ce inseamna misticism, ezoteric, reiki, astrologie, metode de divinatie (ghicitul in tarot, oracol, cristale, rune etc) si tot ce iti poate furniza perspective asupra viitorului. In acelasi timp, stii ca destinul nu este batut in cuie si, in ciuda anumitor elemente predestinate, ni-l facem singuri.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri