21 Martie 2018 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Spune-mi ceva frumos despre lume, oameni, intamplari, viata, trairi, stari, cuvinte.

Spune-mi ceva frumos despre lume, oameni, intamplari, viata, trairi, stari, cuvinte. Ceva care sa fie dincolo de intelesul din interiorul formelor ascutite, rotunde, ovale, turtite sau alungite ale literelor si care sa poata vorbi totusi pana la dimensiunea interioara a sufletelor noastre - al meu, al tau, al tuturor… incat ceea ce imi spui sa schimbe o viata, sa descopere un adevar, sa rasara intr-un curcubeu, sa stinga o viata si sa renasca in Univers printr-un cantec ce se disipa si se contorsioneaza in unde pline de viata!

Spune-mi despre toate, spune-mi un adevar incropit in cele mai minunate forme si culori ce razbat dincolo de aceasta viata pamanteasca!

Spune-mi ceva frumos, incat Dumnezeu sa ramana stupefiat si sa nu poata sa conceapa ca in oameni sta atata frumos: plapand, firav, gingas, petrecut si insirat - in timp ce pulseaza de viata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Foto: PKpix /Shutterstock

Spune-mi ceva frumos despre tine, ce tii ascuns si de care nu vrei sa afle nimeni, nici macar tu- fiindca iti e imposibil sa ii cuprinzi dimensiunea mareata!

Spune-mi ceva frumos despre raul din aceasta lume, despre poveri… si mai spune-mi ce e asa frumos in faptul ca oamenilor le place sa taca?!

Spune-mi un cuvant care sa contina miile de cuvinte din toate limbile straine, incat acel cuvant spus, auzit, pronuntat sa fie recunoscut in toate limbile pamantului, sa nu aiba traducere si totusi lumea intreaga sa il priceapa!

Spune-mi daca in numere e mai multa creativitate decat atunci cand confectionezi o prajitura de ciocolata si… mai spune-mi ce ne face sa ne placa, sa ne displaca, si in functie de ce clasam un om intr-o viata intreaga?!

Spune-mi prin batai de gene, pauze intre respiratii, strambaturi si felul cum e batut parul de vant: de noi, ajunge viata sa ne placa, de vreme ce ne lasa sa ajungem la viata!?

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

* de ALEXANDRA SERBAN, viata ne vindeca

Foto homepage: Syda Productions /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri