9 Martie 2018 publicat în Lifestyle 81 share-uri

AM spus da vietii ca o parola prin care sa pot avea acces la tot ceea ce e nou, frumos, nestiut, neimblanzit, la un ecou al sufletelor pe care le-am primit in mine, din nou si din nou dupa fiecare punct.

AM spus da vietii ca o parola prin care sa pot avea acces la tot ceea ce e nou, frumos, nestiut, neimblanzit, la un ecou al sufletelor pe care le-am primit in mine, din nou si din nou dupa fiecare punct

Cantai la chitara. Am intrat hodoronc tronc in viata ta. Bulversant pentru tine, total naucitor pentru mine.

Foto: pixelrain /Shutterstock

Cred ca nu realizam ce fain se poate schimba viata noastra cand nu ne mai facem planuri si nu ne mai gandim la ce si cum. Totul devine usor, fericit, coplesitor de implinitor si facut sa fie. Viata noastra incepe in astfel de situatii sa curga precum raurile vioaie si intempestive, printre pietrele de la munte- cam asta e senzatia de go with the flow- dar pana acolo e ceva... sa inveti sa lasi fraiele din mana.

Au fost momente in viata mea cand efectiv nu credeam ca ai sa mai vii, cand ma durea nescrisul care ma adapa energetic, cand cuvintele se poticneau undeva la limita dintre a fi scrise si a fi creionate pe hartie, dar nu aveau capacitatea de a se releva. Atunci ma apuca criza, o criza a disperarii existentiale: intelegi ca ai ceva numai al tau pe care e nevoie sa il dai lumii si, culmea, nu se poate- esti privat de propriul har… fiindca ceva din tine nu se acordeaza la aceasta lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Cand ne-am ciocnit unul de altul vietile, totul a devenit nu numai clar, ci si plenar.

AM SPUS DA VIETII si tot ce era acoperit de un val a devenit debordant de implinitor, revelator, ca si cum tragi draperia intunecata dintr-o camera si lasi lumina noii zile sa se reverse in odaie, creionandu-i formele, obiectele, frumusetea- naturaletea.

Pe zi ce trece, realizez ca spunand acel simplu DA Vietii, viata pare ca nu mai poate trece si e sorbita cu fiecare particica din fiinta mea si redata ei insisi inapoi, cu multa creativitate, fericire si reusita.

Sa fim valurile ce nu ne pot vreodata trage inapoi!

* Un articol trimis de Alexandra Serban

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri