1 Martie 2018 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Unii oameni se nasc cu un simt al esteticii foarte bine dezvoltat, in timp ce altii invata abilitatea de a decora si o pot aplica cu succes in decursul vietii, fie pentru propria casa, fie pentru a oferi suport celor din jur.

Cum sa iti deorezi casa: Ia in calcul si spatiul neutru

Uneori, mai putin este mai mult. In design, spatiul neutru este zona libera, fara a fi ocupata de vreun obiect de mobilier. Cel mai frecvent, aceasta este alcatuita din peretii albi, liberi.

Decorarea cu spatiu neutru poate fi putin complicata, dar exista cateva modalitati prin care oricine poate sa o faca: Evita dezordinea. Aceasta este probabil cea mai buna si cea mai obisnuita metoda de a profita din plin de spatiul neutru. O multime de lucruri se potrivesc perfect pe masa, dar asta nu inseamna ca totul trebuie sa fie pus pe aceasta.

Alege-l intentionat. Asigura-te ca spatiul neutru are un scop. Poti lasa un spatiu gol pentru a evidentia o zona decorata in apropiere sau poate spatiul neutru creeaza un design interesant.

Uita-te la forme. O masuta de cafea cu margini rotunjite poate completa liniile create de canapelele unghiulare Sofia si scaune intr-o camera patrata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Cum sa iti deorezi casa: Atentie la jocurile de lumina

Lumina schimba aspectul unei camere. In primul rand, trebuie sa tii cont de cele trei tipuri de baza de iluminat: Iluminarea ambientala sau generala este pozitionata pe tavan si are rolul de a ilumina uniform o camera.

„Dupa cum sugereaza si numele, iluminatul de lucru este menit sa actioneze asupra unui loc specific. O lampa in camera de zi ar putea lumina o zona de lectura. Luminile sub dulapurile suspendate dingama de bucatarii Verona servesc ca lumini de lucru pentru blaturi”, explica specialistii in design interior de de la SiPro.

Cum sa iti decorezi casa: Luminile de accent sunt menite sa evidentieze un anumit obiect

Ca regula generala, incepe cu iluminarea ambientala in fiecare camera, apoi ia in considerare modul in care poti utiliza iluminarea de lucru si de accentuare.

Utilizeaza aceste reguli pentru a incepe decorarea inteleapta a propriei case, dar lasa-ti si imaginatia sa creeze diverse designuri pe baza acestor principii.

Material oferit de SiPro - Daca iti doresti sa cumperi mobilier de la un producator de incredere si ai nevoie de sfaturile specialistilor, poti alege SiPro – o echipa dedicata de designeri profesionisti care realizeaza mobila pentru romani inca din 1994.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri