27 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Ce ar putea sa faca barbatii pentru ca femeile din vietile lor sa fie mai fericite alaturi de ei?

Cum gresesc barbatii in relatii

4. Ea si relatia voastra au incetat sa mai reprezinte o prioritate pentru tine

Cand se stabilesc intr-o relatie, barbatii uita adesea ca trebuie sa munceasca in continuare pentru a castiga inima iubitei. Energia feminina raspunde atunci cand este adorata si pretuita. Adesea, barbatii contribuie la distrugerea unei relatii, prin faptul ca nu mai arata interes pentru persoana de care s-au indragostit, preferand si punand mereu pe primul loc alte activitati in locul acesteia.

Dragi barbati, trebuie sa stiti ca intr-o relatie, acesta este cel mai neatractiv lucru pe care il puteti face. De cate ori esuati in a o face pe fiinta de langa voi sa se simta speciala, mai adaugati cate o caramida la un zid care se naste intre voi doi si blocati in acest fel dorinta naturala a unei femei de a va oferi la randul ei pretuirea pe care v-o doriti. Frustrarea pe care o treziti intr-o femeie care nu se simte pretuita, nu este un ingredient al atractivitatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Foto: Shutterstock/ Halfpoint

5. Nu esti atent la sentimentele ei

Aceasta atitudine de altfel des intalnita in comportamentul barbatilor fata de femei este pe larg explicata in psihologie printr-un concept denumit „gaslight” n.r. (nu exista traducere in limba romana). Atunci cand o persoana iti spune ceea ce simte, iti descrie o emotie, o supararare, o dezamagire, teama, tristete sau chiar un motiv de bucurie, iar tu ii raspunzi intr-un mod prin care nu ii dai crezare… se numeste gaslight si este considerata una dintre cele mai rele si mai condamnabile forme de abuz emotional si mai ales atunci cand este facuta in mod repetat.

Asadar, atunci cand o persoana draga din viata ta, mai ales femeia iubita iti impartaseste sentimentele si gandurile sale, nu trebuie decat sa… Asculti si sa ii dai crezare.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Foto: Shutterstock/ gpointstudio

6. Esti prea absorbit de tine insuti

Atunci cand un barbat transforma o relatie in modalitate de a satisface exclusiv propriile nevoi, smneaza „decretul” pentru naruirea sentimentelor sincere pe care la inceput le-a impartasit cu partenera sa. Adesea, barbatii uita ca femeile de langa ei sunt fiinte umane care la randul lor trebuie sa isi implineasca dorinte si nevoi in cadrul unei relatii. Intr-un mod extrem de disfunctional, uneori, barbatii le transforma pe femeile de langa ei in sclave ale propriului sine, acestea ajungand sa graviteze in jurul barbatului pentru a-l satisface si uitand cu desavarsire de propria persoana.

Mai devreme sau mai tarziu, o atsfel de relatie bazata pe Ego se destrama si mai mult decat atat produce multa nefericire unei femei. In mod evident, nefreicirea si lipsa de satisfactii in cadrul relatiilor, distruge atractivitatea.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

7. Nu esti constient de sexualitatea ei

Asemenea barbatilor, femeile sunt fiinte sexuale, iar intr-o relatie armonioasa, sexualitatea feminina este de asemenea explorata si valoroasa. Intr-o relatie disfunctionala, nevoile intime ale femeilor nu sunt luate in considerare, ea nu se simte iubita, si nu simte placere. Pare ca singura ei datorie, este aceea de a satisface nevoile intime ale partenerului ei. Dar lucrurile nu ar trebui deloc sa stea asa. Femeile au o sexualitate debordanta care daca este explorata in cuplu este un izvor de stabilitate, conexiune, intimitate si multumire pentru ambii parteneri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri