22 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Tu azi nu mai esti asa cum te-am cunoscut, cum ne-am avut, iar eu... eu am nevoie sa ma adun din ce am fost pentru a putea sa ma refac.

Si nu nu incerca sa te reconectezi la mine! Sa te conectezi prin toate formele de socializare! Nu Dispari si lasa vantul sa imi racoreasca sufletul dezamagit si iarasi prea flamand… de cum s-ar fi putut arata vietile noastre.

Lasa amintirile sa paleasca cu frumusetea pe care le-a dat-o trecerea timpului si apoi… ca o ceata, sa se disipe prin magia timpului atata de vindecator, de hranitor si de imbucurator. Fotografii facute, luptele din asternuturi, luminile stinse din dormitor, rasetele ce s-au impregant pe hol, in bucatarie si baie, oglinzile in care s-au reflectat chipurile noastre - sa le stergem, sa le transformam in scrum… prin fuga aripilor albastre ale sarutarilor noastre- fluturi ce se zbat si se rup de supararea incrustata pe chipurile de lut: barbatul si femeia care s-au avut si s-au pierdut incurcand bataile vietilor si asteptarilor inegale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Foto: Yuganov Konstantin /Shutterstock

Vreau de tine sa ma rup, de toate sarutarile si strapungerile infipte in inimile noastre acum la final! Si piesa asta e singurul antidot la faptul ca te-am lasat sa ma fi avut, ca te-am dorit si te-am avut… regrete prea tarzii si lectii ce trebuiau sa fie invatate. Multumesc pentru cum m-ai frant si mi-a placut asa de mult!

* Un articol trimis de Alexandra Serban,

viatanevindeca

Foto homepage: Viktor Gladkov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri