Iata 12 dintre cele mai interesante citate ale lui Carlos Castaneda, cunoscutul antropolog care sustine ca a trait experiente samanice.

Carlos Castaneda (1925-1998) a fost un cunoscut antropolog, un cautator spiritual si autor al mai multor carti de etnografie si samanism. Iata 12 dintre cele mai interesante citate ale lui Carlos Castaneda.

12 citate de Carlos Castaneda care te vor provoca mental

1. Cand nu avem nimic de pierdut, devenim curajosi. Suntem speriati doar atunci cand mai exista ceva de care sa ne agatam.

2. Fie ne facem pe noi insine nefericiti, fie ne facem puternici. Cantitatea de efort pe care o investim este egala.

3. Scopul este de a echilibra teroarea de a fi in viata cu minunea de a fi in viata.

Foto: Daniiel /Shutterstock

4. Nimic din lumea aceasta nu este un dar. Orice trebuie invatat, este invatat pe propria piele.

5. Scopul este ceea ce il face pe un om sa reuseasca atunci cand gandurile lui ii spun ca este invins.

6. Diferenta dintre un om obisnuit si un razboinic este ca un razboinic ia totul ca pe o provocare, in timp ce un om obisnuit ia totul ca pe o binecuvantare sau blestem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

7. Spui ca ai nevoie de ajutor. Ajutor pentru ce? Ai tot ce-ti trebuie pentru extravaganta calatorie care este viata ta.

8. Uitati-va indeaproape si cu atentie la fiecare drum pe care il strabateti, apoi adresati-va voi insiva o intrebare cruciala: Are drumul acesta o inima? Daca da, atunci este un drum bun. Daca nu, atunci nu iti este de niciun folos.

9. Cel mai mare obstacol pentru cei mai multi dintre oameni este dialogul interior, este cheia pentru tot. Atunci cand omul se va invata sa-l opreasca, totul va deveni posibil. Cele mai incredibile proiecte vor deveni realizabile.

10. Cu greu ne dam seama ca putem renunta la orice din viata noastra, oricand, doar clipind din ochi.

11. Un om al cunoasterii traieste actionand, nu gandindu-se sa actioneze.

12. Cauta si vezi toate minunile din jurul tau. Vei obosi uitandu-te doar la tine si acea oboseala te va face surd si orb la orice altceva.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Foto homepage: PHOTOCREO Michal Bednarek /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri