15 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 1047 share-uri

Atacurile energetice pot avea repercusiuni negative asupra nivelului bioenergetic al unei persoane.

Apa este o buna metoda de contracarare a efectelor energiilor negative. Apa are ea proprietati purificatoare, este de parere Dion Fortune, un medium american, iar apa “miscatoare”, curgatoare poate cu precadere sa curete energia negativa. De aceea, un dus, jet de apa (apa care curge) sau o baie in care ati adaugat sare va pot ajuta. Sarea are si ea proprietati de curatare si de indepartare a raului si negativitatii. In timp ce faceti un dus sau o baie cu sare, binecuvantati-l in gand pe cel care v-ar fi putut ataca campul bioenergetic, indreptati spre el un gand de dragoste si iertare (da, raul nu trece raspunzandu-i cu rau, ci cu iertare si dragoste) si spuneti o rugaciune sau o binecuvantare.

Totodata, incercati sa respirati profund daca simtiti sunteti victima unui atac energetic. Inspirati si expirati adanc timp de 10 minute. De asemenea, de foarte bun augur pentru sanatatea si protectia voastra zilnica este sa va rugati sau sa meditati in fiecare zi, incluzand in ritualul vostru spiritual afirmatii personale pozitive menite sa va asigure sanatatea, siguranta si confortul fizic, spiritual si energetic.

Foto: Denis Polikarpov /Shutterstock

Incercati pe cat posibil ca atitudinea voastra normala sa fie una de dragoste, pozitiva si deschisa fata de ceilalti. Iertati, iubiti, aratati prin gandurile voastre ca va pasa, ca sunteti toleranti, ca intelegeti. Gandurile negative atrag negativul, gandurile pozitive atrag pozitivul. Spre exemplu, daca sunteti injurati sau claxonati in trafic, incercati pur si simplu sa va abtineti din a injura la randul vostru sau a gandi rau despre persoana respectiva. Ganditi-va la ea ca la o persoana care are grijile, problemele, frustrarile, nefericirile ei, la fel ca si voi. Luati-o ca pe un exercitiu care are nevoie de practica. Veti vedea, cu timpul, ca astfel de situatii vor deveni din ce in ce mai rare.

Foto homepage: Jonathan Lingel /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri