Ne asteapta surprize si intalniri cu destinul, de aceea este bine sa ne deschidem inimile catre ceea ce are viata de oferit.

Mai – Luna lui mai 2018 este o luna cu o energie profund telurica ce pune mult accentul pe “a face” si a “indeplini”. Ai parte de noroc mai ales cand vine vorba de a castiga experiente noi, din care ai mult de invatat si de castigat, dar si sansa de a-ti rotunji veniturile sau a atrage abundenta in viata ta. Ai parte de cadouri spirituale peste asteptarile tale si de intalniri surprinzatoare cu destinul.


Foto: Bruce Rolff /Shutterstock

Iunie – Iunie 2018 este momentul perfect pentru a iti ridica vibratia facand ceea ce iti place, facand acele lucruri care iti aduc fericirea adevarata. Se vor face pasi decisivi inspre autenticitate, inspre ceea ce suntem cu adevarat. Pregateste-te sa stralucesti mai ales daca ai de tinut workshopuri /prelegeri /conferinte in care trebuie sa iti expui convingerile tale adevarate. Ai incredere in creativitatea ta nelimitata, dar si in potentialul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Iulie – Dragostea bate la multe porti in luna lui iulie 2018. Intrebarea este: esti pregatit(a) sa ii deschizi? Daca da, nu te mai impotrivi iubirii si las-o sa patrunda in viata ta. Umbrele si fricile trecutului nu fac decat sa te tina pe loc. Increde-te in instinctele tale. Asculta sfatul prietenilor si ale apropiatilor, dar mai intai de toate urmeaza-ti vocea inimii. Rareori da gres cand este in preajma persoanei potrivite.

August – August 2018 este o luna tare interesanta caci ea sta sub semnul maternitatii, al fertilitatii, al casniciei, al aprofundarii iubirii si al relatiilor de orice tip in general. Toate sentimentele devin mai intense in aceasta luna, chiar si cele negative, dar la final totul va fi despre aducerea lor la un echilibru. Relatiile de dragoste care se leaga in aceasta luna nu rezista decat daca se bazeaza pe sentimente puternice si pe intentii autentice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri