13 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 3 share-uri

O doamna bogata a vrut sa cumpere un tort minunat, elegant si cu ingrediente naturale de la un cofetar renumit.

Poveste cu morala

O saptamana mai tarziu, coletul ajunge intr-o cutie frumos ambalata, chiar la timp pentru petrecerea care urma sa inceapa in curand.Satisfacuta, doamna bogata se grabeste sa deschida cutia, numai ca sa afle ca in interiorul ei se aflau: lapte, oua, faina, unt, ciocolata si chiar si o cratita!

Nu vreti sa stiti cat de mare i-a fost furia acestei doamne atunci cand a vazut o asemenea grozavie.
Foarte nervoasa, il contacteaza pe cofetar intrebandu-l:

- Cum ai putut sa imi faci una ca asta? Am discutat despre un tort si tu mi-ai trimis o cutie plina cu lapte, oua, faina, unt, ciocolata si o cratita?!!

- Cofetarul ii raspunde cu aerul sau calm, pe care deja il stim: Draga doamna, ati primit exact ceea ce ati platit, in cazul in care credeti ca ceva lipseste, trebuia sa platiti si pentru asta.

Morala povestii
Atunci cand va cumparati lucruri handmade de orice fel - haine, bijuterii, produse dulci sau ornamente, nu cumparati doar materialele pe care le foloseste cofetarul - ci cumparati talentul, imaginatia, maiestria, utilitatile consumate, timpul, efortul, dragostea si daruirea acestuia pentru produsul finit!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Un articol via Facebook
 

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri