22 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 100 share-uri

Sfatul cel mai important: iubeste, iubeste, iubeste cu tot sufletul si... iarta.

Femeile sunt ca florile: toate sunt frumoase, dar fiecare in felul ei. Barbatul trebuie sa se plece sa o ia - adica sa-i arate eleganta, pretuire. Atunci floarea isi arata si mirosul, si calitatile ascunse, pentru ca tu ai stiut sa rascolesti adancurile si ai facut din ea ceea ce nu stia ea ca este.

Foto: Dmitry Nesterov /Shutterstock

Iubeste si osteneste-te, ca ai pentru ce.

Nici bogatia nu este un pacat, nici saracia nu este o virtute.

Niciun crestin nu este scutit, sub niciun chip, de crucea sa, pentru ca e un dar de la Dumnezeu suferinta.

Voi trebuie mai intii de toate sa stiti sa pretuiti femeia foarte mult. Ea este o creatie a lui Dumnezeu extraordinara. Va dati seama ce putere are o femeie sa te scoata dintr-o stare amarita. Faptul ca un barbat stie ca acasa are parte de o iubire desavirsita il face sa munceasca, sa cistige razboaiele, sa-si rezolve problemele. Sa stiti ca femeia nu gandeste simplu. Chiar daca nu e invatata, ea are o putere de patrundere deosebita si e mult mai realista decit un barbat. Ea are inca de astazi un sentiment pentru ziua de maine. Insa noi discutam, rationalizam niste lucruri, dar in iubire nu este nimic rational.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Iubirea raspunde la toate intrebarile: iubirea aduce prunci care dau valoare nemaipomenita casniciei – zambetul lor – si creeaza unitate nezdruncinata familiei. Dar, va repet, nasterea de prunci nu este scop casniciei, este o consecinta. Scopul este stimularea reciproca spre mantuire.

Cine este batran la tinerete, poate fi si tanar la batranete.

Inima nu are limba, dar nu tace o clipa.

Femeia trebuie pretuita, sa stiti, pentru ca mai intii ne reprezinta o femeie in imparatia cerurilor: Maica Domnului. Te cutremuri, ti-e si frica sa vorbesti comparind-o pe ea cu oamenii.

Foto homepage: Robsonphoto /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri