22 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 100 share-uri

Sfatul cel mai important: iubeste, iubeste, iubeste cu tot sufletul si... iarta.

Arsenie Papacioc (1914-2011) este considerat a fi unul dintre cei mai mari duhovnici pe care i-a avut ortodoxia romana, un adevarat indrumator de suflete si de vieti. Va invitam sa descoperim impreuna cateva dintre cele mai frumoase si pline de sens citate ale duhovnicului, cuvinte care poarta atat de mult amprenta iubirii.

Citate si cuvinte de la Arsenie Papacioc care ne incarca sufletul cu liniste si iubire

Eu recomand o stare de veselie interioara, launtrica, din inima, o stare ce inseamna rugaciune neincetata. O stare de veselie adevarata, degajata de problemele vietii, de problemele cararilor vietii, ale unuia si ale altuia. O stare de veselie, cu orice chip.

Nu e o jumatate a ta, ci un tot al tau; tu esti tot, ea e tot. Nu exista grad de rudenie intre sot si sotie, pentru ca ei sunt una.

Sfatul cel mai important: iubeste, iubeste, iubeste cu tot sufletul si... iarta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

In iubire nu exista nimic rational. “Nu stiu de ce il iubesc pe acela!” Iubirea nu are nici inceput, nici sfarsit, exista deodata cu Dumnezeu.

Nu este niciodata nimeni degeaba langa tine. El este cu stiinta lui Dumnezeu, ca tu sa-l ajuti sau sa te folosesti.

Va spun acuma, ca un duhovnic: Nu se supara Dumnezeu pe greselile noastre atat de mult pe cat se supara daca suntem nepasatori.

Nici inteligenta, nici educatia, nu au nicio valoare daca nu sunt in slujba dragostei si a iubirii.

Orice clipa poate sa fie un timp si orice suspin poate sa fie o rugaciune.

Dumnezeu nu are nevoie de cuvinte, de scuze, de explicatii, ci de inimile noastre.

Un neam se va mentine prin tineri, care se vor sui de bunavoie pe cruce si de la inaltimea ei vor lupta, fara sa zica nimic. Lupta si nu cedeaza.

Orice clipa poate fi un timp grozav de important pentru mantuirea noastra si daca nu traim clipa prezenta, nu o traim nici pe urmatoarea si asa mai departe.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Daca nu poti sa-ti iubesti vrajmasii, macar sa nu-i urasti si nu mai esti in balta, ci pe treapta.

Femeia este extraordinara in creatia lui Dumnezeu! Dati-va seama ca destinul intregii omeniri depinde de cuvantul Fecioarei Maria, libere: "Fie mie dupa cuvantul Tau (Luca 1, 15)."

Nimic nu este pierdut atat timp cat credinta este in picioare, cat sufletul nu abdica si capul se ridica din nou.

Sa iubim bine, sa iubim frumos, sa iubim rana si pe cel ce a facut rana!

Mai multe citate de Arsenie Papacioc pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri