9 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Sunt unele lucruri despre viata pe care mi-ar fi placut sa le stiu mai devreme. Ma bucur ca viata mi-a oferit situatiile necesare pentru a evolua si pentru a invata, dar cred ca daca as fi stiut si as fi integrat mai devreme aceste adevaruri, as fi putut sa fac mai usor lucruri la care mereu am visat. Nu e niciodata prea tarziu insa!

4. Adevar despre viata: Sa ne facem griji pentru ceea ce cred ceilalti despre noi este o pierdere de vreme.

Un lucru este clar. Nu ii putem multumi pe toti oamenii din viata noastra in acelasi timp. Ei au diverse perspective si asteptari fata de noi si nu este deloc constructiv sa ne lasam manipulati de aceste pareri, atitudini care sunt manifestate in jurul nostru. Sunt doar opinii filtrate prin propriile experiente de viata ale fiecaruia si ar trebui sa fim constienti de acest lucru.

6. Adevar despre viata: Sa spunem NU este o practica a grijei fata de noi insine

Daca simti o presiune in legatura cu anumite lucruri sau anumiti oameni, atunci nu te mai angaja in promisiuni pe care nu le poti duce. Sa facem lucruri pe care simtim cu adevarat ca vrem sa le facem. Ai grija de sufletul tau si alege mereu cum iti petreci timpul, cu cine si cui il oferi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Foto: Shutterstock

7. Viata nu trebuie sa fie o lupta

Te eliberezi de o presiune imensa atunci cand intelegi ca este in detrimentul tau sa te mai compari cu alte persoane.

Este mai bine sa ne concentram asupra propriei vieti si asupra propriei calatorii. Sa ne bucuram pentru reusitele celorlalti si sa avem incredere in darurile care ne sunt si noua rezervate. Traim intr-un univers care ne sustine si care ne inspira sa fim unici si in acelasi timp, cea mai buna versiune a noastra mereu.

8. Adevar despre viata: A alege autenticitatea inseamna a trai mai frumos si mai usor

Alege sa ramai mereu in contact cu cine esti tu, cu visurile si dorintele tale. Mastile si jocurile nu sunt pentru oamenii maturi si in plus iti ingreuneaza viata si aduc adesea complicatii care ne nefericesc. Alegand autenticitatea, alegi fericirea. Tu ce alegi?

Un articol inspirat de www.success.com dar si de propria experienta de viata

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri