9 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Sunt unele lucruri despre viata pe care mi-ar fi placut sa le stiu mai devreme. Ma bucur ca viata mi-a oferit situatiile necesare pentru a evolua si pentru a invata, dar cred ca daca as fi stiut si as fi integrat mai devreme aceste adevaruri, as fi putut sa fac mai usor lucruri la care mereu am visat. Nu e niciodata prea tarziu insa!

1. Adevar despre viata: A ma iubi pe mine insami nu este o dovada de egoism ci o atitudine sanatoasa.

Ca sa fim capabili sa ii iubim pe ceilalti, trebuie sa ne iubim in primul rand pe noi insine!

Sigur, iubirea este un cuvant mare si uneori ne sperie. A ne iubi pe noi insine inseamna a fi prieteni cu noi insine, inseamna sa ne tratam asa cum am trata orice persoana draga din vaiata noastra. Inseamna sa renuntam sa ne mai punem la punct, sa ne blamam si sa uitam de noi pentru ceilalti. Ca sa avem puterea de a oferi celorlalti grija si suport, avem nevoie sa ne cultivam aceasta atitudine intai chiar fata de propria persoana.

Inseamna sa punem limite sanatoase atunci cand ne simtim coplesiti sau nerespectati si mai inseamna sa ne oferim din placerile vietii, caci doar din acest motiv suntem aici. Ca sa traim mai frumos!

2. Adevar despre viata: Perfectiunea este fictiune!

Ar trebui sa fim recunoscatori pentru greselile noastre. Ar trebui sa intelegem ca orice lucru care nu ne iese cum ne-am fi dorit, este de fapt o cale spre a evolua. Traim intr-o lume a contrastelor, iar greselile ne ajuta sa vedem mai clar care este directia catre care tindem. Uneori gresim, uneori iesim invingatori. Avem zile mai proaste si zile mai bune. Asa este viata. Trebuie sa acceptam ca perfectiunea este doar un drum care ne face sa fim de fapt mai buni si mai buni, cu fiecare pas pe care il facem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Foto: Shutterstock/ coka

Foto homepage: Shutterstock/ coka

3. Adevar despre viata: Trebuie sa ne asumam absolut totul. Si binele si raul!

Am fost raniti, dezamagiti si am avut parte de esecuri. Dar ar trebui sa incetam sa ne mai consideram doar victime ale acestei vieti. Nu suntem niste frunzulite de toamna in bataia vantului, avem puterea de a face alegeri si de a invata. Cand ne asumam viata noastra, exact asa cum este ea, fara a-i mai invinui pe ceilalti chiar daca recunoastem ca ei au avut un rol in anumite evenimente negative, devenim de fapt mult mai puternici.

Pentru ca din acest moment vom sti ca intr-o circumstanta similara putem sa reactionam diferit, sa punem limite, sa ne auto-protejam, sa ne ingrijim noi insine, asa cum nimeni nu a mai facut-o pana acum. Nimeni nu ne poate rani sau supara fara acordul nostru!

Ziua cand am incetat sa imi mai invinuiesc trecutul a fost ziua cand am iesit din inchisoarea vulnerabilitatii.

8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri