6 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 40 share-uri

Valentine’s Day se apropie cu pasi repezi si uneori iubirea trebuie exprimata prin gesturi memorabile, care sa ii arate persoanei iubite cat de importanta este pentru tine.

Advertorial

Planuiesti de mult timp sa ii faci o surpriza iubitului tau si te-ai gandit ca Ziua Internationala a Iubirii ar fi o ocazie potrivita? Pentru ca atat tu, cat si jumatatea ta meritati tot ce este mai bun, iti propunem o escapada romantica de o zi la superbul hotel de 5 stele Sheraton Bucuresti.

Pornind de la conceptul “Love and something more”, hotelul Sheraton propune doua pachete ce includ cazare pentru o noapte, o cina romantica, precum si micul dejun la pat. Insa, daca nu doriti sau nu aveti timp sa va petreceti intreaga noapte la Sheraton, ei va mai pun la dispozitie doua pachete ce includ o cina romantica la unul din cele 2 restaurante din cadrul hotelului, precum si bauturi pe parcursul serii. Pachetele oferite de Sheraton Bucuresti sunt diversificate si cu siguranta veti reusi sa il gasiti pe cel potrivit.

Fa-i cel mai frumos cadou de Valentine’s Day, rezerva o oferta la Hotel Sheraton si declara-i toata iubirea ta! Perechea ta sigur iti va aprecia gestul.

Oferta este valabila intre 14-18 Februarie 2018. Pentru mai multe detalii legate de cazare, meniu si preturi, intrati pe site-ul https://sheratonbucharest.com/ro/ sau sunati la numarul de telefon (+4021) 201 5000.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri