Cum sa iti cresti vibratia instant: 5 cristale vindecatoare PENTRU FIINTELE SENSIBILE si cuvinte de la Eckhart Tolle

30 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Persoanele hiper-sensibile ca empatii si intuitivii, persoanele cu abilitati spirituale, artistii au tendinta de a absorbi foarte usor vibratiile negative din jurul lor.

Cum sa iti cresti vibratia instant: Cristale vindecatoare pentru fiintele sensibile

Ametistul

Ametistul este considerat un cristal al relaxarii care te va alina dupa o zi lunga si obositoare cand ai absorbit fara sa vrei energii negative de care vrei sa te desprinzi.

Acest cristal lucreaza la nivelul chakrei celui de-al treilea ochi. Iti linisteste mintea ajutandu-te sa rezolvi probleme mult mai usor.

Foto: Shutterstock

Turmalina neagra

Aceasta piatra te reconecteaza la energia ta pozitiva, la iubire si bucurie, in mod instant. Turmalina neaga elimina vibratiile negative acumulate si te ajuta sa iti restabilesti echilibrul energetic.

Foto: Shutterstock/ Vvoe

Citrina

Acest cristal este minunat pentru cultivarea dezvoltarii personale si stimei de sine. Citrina este adesea folosita pentru a chema bucuria in viata noastra, mai ales atuni cand ne confruntam cu blocaje. Este un cristal care are o mare putere de a ne ajuta sa ne reconectam la forta noastra interioara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat


Foto: Shutterstock/ Crystal Gir

Fluoritul

Este un cristal extrem de bine-facator. Nu este doar foarte frumos, dar ne ajuta in multe privinte. Fluoritul ne ajuta sa curatam energia negativa din jurul nostru. Este extrem de benefic pentru un somn linistitor pentru ca genereaza armonie la nivelul tuturor chakrelor.

Foto: Shutterstock/ Albert Russ


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri