26 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Descoperiti cateva dintre ideile si gandurile lui Marianne Williamson, o personalitate in domeniul spiritualitatii si al dezvoltarii personale:

Intampinam probleme in relatiile nostre fiindca in interiorul nostru avem probleme nerezolvate

In zilele noastre auzi mereu oameni care se plang ca problema lor e ca aleg persoana „gresita". Aici egoul e foarte viclean. Incearca sa ne convinga ca ne asumam responsabilitatea pentru problema, cand adevarul e ca facem asta doar intr-o foarte mica masura. Intrucat felul in care noi descriem problema tot face pe cineva vinovat, procedand asa ne adancim si mai mult in intuneric in loc sa iesim la lumina. „Continui sa aleg oameni care sunt incapabili sa se implice" nu e o perceptie a unei minti deschise catre miracole. O intrebare mai relevanta ar putea fi „Cat de mult ma realmente? Cat de pregatit sunt eu, in adancul fiintei mele, sa daruiesc si sa primesc iubire intr-o maniera intima si implicata?". Sau: „Cum pot eu sa-i iert pe cei care nu pot sa treaca dincolo de un anumit zid al fricii cand interactioneaza cu mine? Cum pot sa ma iert pe mine pentru modurile in care am contribuit sau am participat la frica lor?"

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Foto: Michael Traitov /Shutterstock

Uneori, oamenii imi spun: „Marianne, dar eu cred ca 90% a depins de el/ea". „Bun", le raspund eu, „inseamna ca ne raman zece procente pe care putem sa le analizam si din care putem sa Invatam". Pe acele zece procente care reprezinta partea „ta" trebuie sa te concentrezi tu si din ele trebuie sa extragi invataminte. Pe ele le vei lua cu tine in urmatorul scenariu. Egoul stie asta, tocmai de aceea incearca sa-1 scoata in evidenta pe celalalt. Scopul egoului e sa ne faca tot timpul sa ne distrugem singuri fara sa stim, constienti ca asta facem. E teribil de greu sa repari ce ai stricat tu. Egoul se foloseste de un subterfugiu, incearca sa te convinga sa repari ce au stricat altii ca sa nu te lase sa te ocupi de lectiile tale, ce ai invatat tu din asta. Ca sa inveti cat mai mult dintr-o relatie, trebuie sa te concentrezi asupra problemelor tale.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

*fragment din cartea "Intoarcerea la iubire"

Foto homepage: TierneyMJ /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri