25 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 2 share-uri

A trecut un an si inca imi mai apari prin minte din cand in cand… Ti-am mai spus la un moment dat: Eu cred ca fiecare persoana care imi apare in viata, apare cu un motiv si tu nu esti diferit.

M-ai ranit si iata ce am invatat

Am invatat sa recunosc ca emotia pe care ai scos-o din mine era anxietate si nu din cea pozitiva. Nu era iubire ce simteam. Cand simti iubire adevarata te simti in siguranta. Tu ai adus in viata mea numai intrebari si indoieli. Ai adus in viata mea amaraciune si prea mult dor, pentru ca tu ii devalorizezi pe oamenii care iti ies in cale, pentru ca practici un joc periculos devalorizandu-i.

A trecut un an…

A trecut un an si am invatat ca puterea nu este de partea persoanei care se joaca ci de partea persoanei care alege sa nu participe in acest joc murdar.

Am invatat sa plec mai devreme. Multi oameni nu merita toate sansele pe care aleg sa le dau.

Am invatat ca am devenit si inca devin persoana care mi-am dorit intotdeauna sa fiu.

A trecut un an si am invatat ca oamenii isi arata adevaratele culori nu prin cuvinte, ci prin fapte. Sa vezi prin oameni este foarte usor dupa ce obtii aceasta constientizare.
Am invatat ca eu chiar tin la mine tare. Actiunile tale ar fi putut sa distruga stima de sine a oricui. Sa profiti de sentimentele unei alte persoane este un act de cruzime, dar constientizarea acestui lucru mie mi-a permis sa capat o intelepciune pe care acum o pretuiesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Am invatat ca este OK sa faci greseli, mai ales in relatii. Asa invatam. Perfectiunea nu exista. Sunt gata sa fac mai mult. Sa nu las trecutul sa imi dicteze viitorul, ci sa ma ghideze.

Am invatat ca iubirea adevarata inseamna sa contribui. Am invatat ca cine nu contribuie pentru mine, de fapt nu ma respecta si nu ma apreciaza si chiar de ar vrea sa faca acest lucru, dar nu poate… E oricum un las.

Foto: Pexels

A trecut un an si am invatat ca a fi bun inseamna sa fii sincer. Si in acest mod de a fi exista multa forta.
Am invatat ca este OK sa nu ma ingrijorez de faptul ca nu sunt intr-o relatie. Regulile pe care le impune societatea exista doar daca le lasam noi sa existe.

Am invatat ca nu este mereu vina mea si ca sunt mult prea dura cu mine insami. Am invatat ca o parte din vina pentru toata suferinta pe care am indurat-o este si a ta. Dar am invatat sa imi asum partea mea de vina.

Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare A contat cine a zbierat mai tare A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Am invatat sa accept ca ceea ce ni se intampla in viata se datoreaza alegerilor pe care le facem si ca trebuie sa ne asumam acest lucru, chiar daca desigur, uneori nu suntem constienti de alegerile pe care le facem. Dar putem sa devenim constienti… Am invatat ca sta in puterea mea sa aleg fericirea in locul suferintei si pe oamenii care ma ridica si nu pe cei care scot viata din mine, taindu-mi aripile.

Am invatat totusi ca experientele negative pot sa aiba un impact pozitiv. Ca astfel de experiente ne ajuta sa evoluam, ca prin contraste putem sa vedem partile bune si ca de aceea trebuie sa multumim experientelor si oamenilor care au adus suferinta in viata noastra. Invatam ce e bine pentru noi prin negatie.

Dar nu datorita tie am invatat aceste lectii, ci pentru ca eu am ales sa le invat. Si sigur, aceasta este puterea care sta in fiecare din noi. Sa luam din orice intalnire si orice suferinta, acele elemente care sa ne transforme in cea mai buna versiune a noastra si incet, incet sa invatam ne aliniem cu lucruri benefice noua, lasand trecutul in urma…

A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Nu sunt un om mai bun datorita tie, ci datorita mie.

Fiindca am ales sa fiu.

Si de aceea am sa fiu mandra de mine mereu! Mi-ar fi placut sa accepti provocarea pe care Universul asta ti-a dat-o si sa ma insotesti pe acest drum. Dra nu ai facut-o si am inteles ca fiecare om are drumul sau si ca fiecare om reactioneaza in concordanta cu nivelul la care a ajuns. Am crezut din toata inima ca poti mai mult.

Te respectam, te vedeam un om valoros si a trebuit sa renunt la astepatrile mele, pentru a ma putea elibera.
De tine.

Am castigat jocul pe care ti-a placut sa il joci cu mine fiindca am ales sa arunc manualul cu reguli si am devenit femeia care am visat mereu sa devin.

Dar nu pot sa nu imi retin amarciunea in legatura cu tine fiindca toate lectiile pe care le-am gasit eu atunci cand tu ai intrat in viata mea sunt unele pe care eu nu as vrea sa le dau niciodata altcuiva. Fiindca purtandu-ma asa, nu as fi femeia ce am ales sa fiu.

Aluziva, noi detalii despre scandalul cu Zanni. A depus plângere împotriva lui: „Sunt la limită psihic” Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

Iti doresc tot binele din lume. Sper ca ai gasit motivele pentru care am aparut in viata ta. Imi doresc din toata inima ca tu sa devii persoana care simteam eu ca ai putea fi – fara indoiala uluitoare.

Dupa o idee originala de thoughtcatalog.com si.. desigur, o poveste personala adevarata


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri