Te numeri si tu printre Sufletele Alese? Semnele care iti arata ca esti un Spirit Razboinic

24 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Spiritele Razboinice sunt acei oameni stralucitori, cu o forta teribila de a iubi viata chiar si in cele mai grele conditii ale ei, acei oameni care ne uimesc prin determinare si prin exemplu personal.

Cu siguranta avem cu totii astfel de persoane in viata noastra... Oameni care razbesc in viata in modul cel mai demn cu putinta, oameni pe care ii admiram, oameni care ne inspira, oameni care trezesc respect si apreciere prin ceea ce sunt, ceea ce fac, ceea ce gandesc. Oameni care, poate, au trecut prin drame si traume de neimaginat, dar care nu si-au pierdut frumusetea interioara si au continuat sa faca si sa creada in bine. Oameni care au luat startul vietii in cele mai vitrege conditii si totusi au reusit sa isi creeze si sa isi construiasca, prin propriile forte si vointa, un destin prielnic. Oameni care au reusit sa ia de la viata tot ce avea ea sa le ofere. Acei oameni stralucitori, cu o forta teribila de a iubi viata chiar si in cele mai grele conditii ale ei, acei oameni care ne uimesc prin determinare si prin exemplu personal.

Si ne gandim cum de ei pot… de unde atata forta si atata energie, de unde atata dragoste de viata si putere de a schimba lumea in mai bine? Fiindca acesti oameni speciali sunt suflete alese, ei fac parte din categoria Sufletelor Luptatoare (sau a Sufletelor Razboinice, cum se mai numesc). S-au nascut invingatori si isi cultiva aceasta trasatura de-a lungul intregii lor existente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Iata care sunt principalele trasaturi ale Spiritelor Razboinice (Suflete Luptatoare):

Un Spirit Razboinic iubeste adevarul si il considera a fi calea catre evolutia sa, oricat de dureroasa ar fi confruntarea cu acesta de multe ori.

Indiferent de cat de grea ar deveni viata pentru el, indiferent de karma sau obstacole, indiferent de circumstantele care ii pot fi potrivnice, indiferent daca destinul nu este intotdeauna generos cu el (o boala, un handicap, moartea cuiva drag, un accident, divort, instabilitate, dezastru economic sau social etc), un Spirit Razboinic NU RENUNTA. El lupta pentru a fi cea mai buna versiune a sa plecand de la ceea ce dispune. Razboinicul va fi acolo si ne va arata cum sa facem fata greutatilor si incercarilor vietii.

Un Spirit Razboinic este patruns de o mare dragoste de viata si de a razbi. Adesea aceasta dorinta de viata este alimentata si de o pasiune puternica. Un Spirit Razboinic, in ciuda unui destin vitreg, ne va da de multe ori o lectie de viata si ne va uimi si inspira prin puterea exemplului personal.

Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Foto: Jozef Klopacka /Shutterstock

Bineinteles ca si Spiritele Razboinice cad. Cad des. Se prabusesc. Dar precum pasarea Phoenix, au o putere fantastica de regenerare si renasc din propria cenusa. Ei iau totul de la capat, iar si iar, sau continua din punctul in care pare imposibil a face acest lucru.

In ultima sa etapa de evolutie, un suflet razboinic nu se va mai teme de suferinta, de moarte, de a merge impotriva curentului.

Un Spirit Razboinic isi va asuma adesea rolul de lider, el conduce prin puterea exemplului. El nu se teme de sentimentele de neputinta si vulnerabilitate caci stie ca acestea sunt precum norii dinaintea unei furtuni. Trec. Apoi vor urma alegerea, asumarea responsabilitatii, actiunile.

Foto: Zolotarevs /Shutterstock

Sufletul unui Spirit Razboinic este altruist, iertator, lipsit de ego sau egoism. El este vibrant, animat, plin de viata, culoare, carisma sau expresie.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada? Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Un Spirit Razboinic depune eforturi in fiecare zi pentru a-si imbunatati calitatile de luptator.

Un Spirit Razboinic indruma, calauzeste, ofera sprijina cand si unde este nevoie, dar el crede in autoimputernicire si de aceea ii lasa pe ceilalti sa isi rezolve singuri problemele. El le permite celorlalti sa mearga pe propriul drum in viata, sa faca propriile greseli, sa isi faca singuri lumina in propriile vieti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri