11 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Ai obiceiul de a-i pune mereu pe ceilalti si interesele lor, inaintea ta? Atunci este timpul sa inveti sa spui 'NU'.

4. Intelege de ce iti este foarte dificil sa spui NU

Sa patrunzi mecanismele fricii tale de a refuza pe cineva, iti poate fi de asemenea foarte de folos si te va imputernici in viata ta de zi cu zi. Atunci cand intelegi aceste mecanisme subconstiente, capeti puterea de a vedea dintr-o perspectiva mult mai rationala.

Poate sa fie fiindca iti este teama ca ai fi judecata daca spui nu? Poate te gandesti ca persoana pe care o refuzi ar putea sa fie manioasa pe tine in acest caz? Daca este vorba despre acest lucru, trebuie sa constientizezi ca oricum este bine sa te inconjori de oameni draguti, pozitivi si deschisi fata de tine, care nu te-ar conditiona in astfel de moduri. Prietenii adevarati te inteleg atunci cand ii refuzi.

5. Mai mult auto-respect: Cunoaste-ti valoarea!

Trebuie sa iti constientizezi valoarea. O parte din inabilitatea noastra de a spune „nu” vine si din faptul ca nu ne auto-respectam si cautam confirmarile celor din jur cu prea multa ardoare. Ne este teama sa nu fim judecati, sa nu ii suparam, sa nu ii enervam, sau sa nu ii dezamagim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Cu toate acestea, daca depinzi de aprobarile celorlalti, atunci sansele sunt ca tu, in interiorul tau sa crezi ca opiniile lor ar fi mult mai importante decat ale tale. Si mai inseamna ca ai obiceiul de a-i pune mereu pe ceilalti si interesele lor, inaintea ta. Trebuie sa inveti sa ai grija de tine si stii ca esti o persoana valoroasa. Opiniile celorlalti nu te definesc ca persoana, nici greselile si nici problemele tale. Este sanatos sa te pui si pe tine pe primul plan si sa iti valorizezi propriile opinii mai degraba decat pe cele ale celor din jur.

6. Compune-ti o fraza ajutatoare

Este bine sa ai mereu la indemana o fraza care sa te ajute mereu in astfel de situatii, o fraza pe care sa o folosesti atunci cand esti rugata in legatura cu ceva si cand totusi tu nu ai cum sa iti oferi serviciile.
Iata un exemplu: „Multumesc ca m-ai intrebat (sau ai apelat la mine), dar am alte responsabilitati asa incat nu pot sa te ajut acum.”

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Via www.thelawofattraction.com

Foto homepage: Pexels/ bruce mars


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri