Cuvinte care iti deschid mintea, ochii si inima.. Descoperiti cateva dintre cele mai interesante si frumoase citate ale Angelinei Jolie, talentata actrita si regizoare de film.

1. Ajungem sa iubim nu atunci cand gasim persoana perfecta, ci atunci cand invatam sa vedem o persoana imperfecta ca fiind perfecta.

2. Ori de cate ori ma simt pierduta, scot o harta si ma holbez la ea. O privesc pana cand imi amintesc ca viata este o aventura uriasa, ca sunt atatea de facut, atatea de vazut...

3. Oamenii au doua parti, o parte buna si o parte rea, un trecut, un viitor. Trebuie sa le imbratisam pe amandoua in persoana pe care o iubim.

4. Si ce daca ma fac de ras, cui ii pasa? Nu ma sperie perceptia nimanui despre mine.

Foto: Angelina Jolie; Credite foto: Tinseltown / Shutterstock.com

5. Fara durere, nu ar fi suferinta. Fara suferinta, nu am invata niciodata din greselile noastre. Mai exact, durerea si suferinta reprezinta cheia tuturor ferestrelor din viata noastra.

6. Cand cineva te iubeste si cand faci pe cineva fericit, cand prezenta ta pare sa ii faca fericiti pe ceilalti, brusc incepi sa te simti cea mai frumoasa persoana din lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

7. Oamenii spun ca mergi pe un drum gresit atunci cand mergi pur si simplu pe drumul propriu.

8. Este bine sa fii diferit. Cand cineva iti spune ca esti diferit, zambeste si tine-ti capul sus si fii mandru.

9. Este mai bine sa nu ai pe nimeni decat sa ai pe cineva care este pe jumatate acolo sau care nu isi doreste sa fie acolo.

10. Suntem cu totii doar niste copii mari. Asta este tot ce suntem. Suntem artisti. Ne-am facut mari vrand sa fim o parte din fantezia povestilor si a basmelor.

11. Poate ca te-ai gandit de multe ori: “Daca fac o greseala astazi, o sa o regret”. Nu cred in regret, simt ca totul ne conduce acolo unde suntem si noi trebuie doar sa actionam, sa avem intentii bune, sa ne asumam angajamentul si sa vedem pur si simplu ce se intampla.

12. Gandul ca ai putea muri maine te elibereaza, astfel incat sa poti sa iti apreciezi viata chiar in acest moment.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri