Va propunem sa recititi cele mai bune articole ale noastre publicate in 2017, articole pe care noi le-am scris cu tot dragul si la care voi ati reactionat pe masura.

Articole despre spiritualitate si dezvoltare personala

6. 24 de Afirmatii si Ganduri Puternice de la Louise Hay pentru a pune rotitele universului in miscare (SI A-TI SCHIMBA VIATA)

Detalii aici: https://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/22054/louise-hay-afirmatii.html

In 2017, Louise Hay, una dintre cele mai importante voci spirituale contemporane, a parasit aceasta dimensiune. Ne bucuram ca prin intermediul publicatiei noastre am putut sa ii facem cunoscuta munca inspirationala care intr-adevar, a vindecat vietile a milioane de oameni din intreaga lume. Si pentru noi, Louise Hay este un om extrem de important si ne intoarcem adesea la invataturile ei, atunci cand avem nevoie de linistire.

7. Foamea de iubire. De ce ne doare asa de tare departarea emotionala de cineva drag?

Detalii aici: https://www.garbo.ro/articol/Psihologie/21853/foamea-de-iubire-intelege-departarea-emotionala.html

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Acest articol a fost rezultatul mai multor luni de introspectie si documentare in domeniul teoriei atasamentului si desigur, o manifestare in cuvinte a unor realizari personale si sensibile cu privire la nevoia noastra de conexiune si suferinta asociata care apare atunci cand… vream sa fim iubiti si nu suntem.

8. Incearca-le timp de 1 luna si iti vei construi adevaratul Destin: Cele 10 Ritualuri ale unei vieti bune!

Detalii aici: https://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/22233/10-ritualuri-ale-unei-vieti-bune-robin-sharma.html

Anul 2017 a fost pentru noi si anul cand am constientizat ca o viata mai buna este pana la urma, rezultatul unor obiceiuri mai bune. Neurologi si psihologi din toata lumea ne arata intr-o voce comuna, prin intermediul cercetarilor si scrierilor lor, faptul ca schimbarile pozitive in viata noastra apar daca ne insusim anumite practici cu asumare si determinare. Creierul nostru invata prin intermediul repetitiei! Iti recomandam sa parcurgi din nou acest articol.

9. Cum sa-ti hranesti DEMONII INTERIORI. Tsultrim Allione, o femeie budista, ne invata cum sa dizolvam energiile care ne epuizeaza

Detalii aici: https://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/22802/cum-sa-ti-hranesti-demonii-interiori-tsultrim.html

In practica spirituala, lucrul cu umbrele noastre este foarte importanta. Iata de ce, consideram ca acest articol este semnificativ. Si noi invatam odata cu voi: Lama Tsultrim Allione, femeia care a fost calugarita budista, ne ajuta sa ne curatam sufletul si traim cu mai multa gratie.

10. Test senzorial: Ce schimbari trebuie sa faci in viata ta?

Detalii aici: https://www.garbo.ro/quiz/test_rz400-test-senzorial-ce-schimbare-trebuie-sa-faci-in-viata-ta/index.html

Acest test interesant poate fi o parghie in aceste momente importante de sfarsit de an. Iti dezvaluim prin intermediul acestuia ce schimbari ar trebui sa faci pentru a-ti schimba viata in mai bine.

Cu drag,

Echipa Garbo.ro

* Urmariti-ne si pe:

Facebook: www.facebook.com/Garbo.ro

Instagram: www.instagram.com/garbo.ro

Foto homepage: By jakkapan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri