O serie de exercitii simple, cu ajutorul carora putem structura informatic apa pe care o bem, astfel incat sa ne inunde corpul, nu doar cu elementul fizic, cat mai ales cu energia sa benefica.

Cu ajutorul muzicii bine alese.

Apa intra cu usurinta in rezonanta cu sunetul, fiind structurata diferit, in functie de vibratia specifica acesteia. Apa nu structureaza, ci ramane amorfa la vibratii joase si distructive ale sunetelor dizarmonioase, gen hard rock, trash, heavy metal etc, insa structureaza magic la muzica armonioasa, cum ar fi Mozart, Bach etc.

Cu ajutorul culorilor sau al luminii colorate, insa in acest caz, trebuie sa avem pregatire sau cunoastere in cromoterapie, intrucat nu toate culorile sunt adecvate scopului nostru. In cazul in care, de exemplu, suntem inerti in general, si avem nevoie de mai multa agitatie, atunci putem utiliza culoarea rosie. Daca ne simtim usor deprimati, putem pune galben sau portocaliu; daca avem febra, culoarea albastra este cea mai potrivita, in timp ce atunci cand suntem devitalizati si avem nevoie de regenerare, este potrivit verdele. Aceste culori le punem sub sticla de unde bem apa, iar toata informatia cromatica va fi transferata in “memoria” apei, astfel incat atunci cand o bem sa asimilam si energia ei structurata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

* Dana Tupa este Expert Yoga Teacher acreditat la Yoga Alliance International USA. Este si Fondatorul PURNA Yoga Academy. A participat la multiple cursuri yoga pe diferite ramuri (Hatha, Kriya, Kundalini, Pranayama, Yantra, Laya, Nidra Yoga), alaturi de profesori si maestri din Romania si din strainatate (Thailanda, Elvetia, Italia, UK, India, Turcia). Este master NLP, a studiat Strategic Interventions, cu Tony Robbins si Chloe Madanes. A urmat cursuri de Vipassana in Chiang Mai, Thailanda, participand si la seminarii cu Dalai Lama in Elvetia si India. A sustinut cursuri de yoga si seminarii, atat in Romania, cat si in Thailanda, cel mai de succes dintre ele, considerandu-l a fi, Yoga Scopului, un mix de tehnici yoga foarte puternice, NLP, meditatie si vizualizare.

Foto: Lotus_studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri