O serie de exercitii simple, cu ajutorul carora putem structura informatic apa pe care o bem, astfel incat sa ne inunde corpul, nu doar cu elementul fizic, cat mai ales cu energia sa benefica.

Dincolo de tot ceea ce stim deja despre apa - este singurul element din natura care exista in toate cele 3 stari de agregare – aceasta mai are o calitate pe care putin o stiu, dar pe care oamenii de stiinta au demonstrat-o: are memorie!

Profesoara de yoga Dana Tupa considera ca apa nu este doar un element fizic, ci si unul energetic, de care ne putem ajuta pentru a deveni mai fericiti si plini de vitalitate.

“Intrucat suntem compusi din apa in proportie de aproximativ 75%, ceea ce oamenii de stiinta numesc apa structurata va transfera, fie ca stim sau nu, energia si informatia catre apa din propriul nostru corp, modeland-o si structurand-o asemenea ei.

Intr-un sens mai profund, apa din natura vorbeste cu noi, insa foarte putini dintre noi ii dam importanta si, mai rau, o combinam cu tot felul de sucuri ultra-acidulate, cu multe zaharuri si toxine”, explica profesoara de yoga Dana Tupa, fondatoarea Purna Yoga Academy.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

Mai mult decat atat, specialistul yoga recomanda o serie de exercitii simple, cu ajutorul carora putem structura informatic apa pe care o bem, astfel incat sa ne inunde corpul, nu doar cu elementul fizic, cat mai ales cu energia sa benefica. Avem nevoie de: un recipient transparent din sticla, un bilet cu o afirmatie pozitiva, scrisa de mana, un loc la indemana (un birou, spre exemplu) si 5 minute de concentrare.

Scriem pe un biletel informatia pe care vrem sa o transmitem apei si pe care o bem apoi zilnic.

Spre exemplu, daca avem o problema de sanatate pe care intentionam sa o rezolvam holistic (sa ii rezolvam cauza, nu efectul), atunci vom scrie o afirmatie de genul: “sunt sanatos”, “ficatul meu functioneaza perfect normal, iar boala este pe deplin eliminata din fiinta mea”. Plasam biletelul sub recipientul de sticla, plin cu apa si a doua zi vom consuma acea apa, preferabil cu recunostinta.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Cu ajutorul cuvintelor rostite.

Apa “aude” tot ceea ce ii comunicam. Majoritatea religiilor si practicilor spirituale au inteles puterea magnifica a apei si folosesc tot felul de incantatii pe care le transmit apei pentru a deveni ... “sfanta”. Afirmatiile transmise apei trebuie sa fie pozitive, sa nu contina negatii si sa fie formulate la timpul prezent.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri