14 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 46 share-uri

Luand cateva zile de concediu atent planificate in apropierea sarbatorilor legale din 2018, angajatii isi pot prelungi aceste momente de pauza pentru o perioada de timp semnificativa.


Unde sa mergi: Sankt Petersburg, Rusia

Pregateste-te, Sankt Petersburgul este rece in noiembrie, dar daca te imbraci gros vei fi gata sa explorezi grandiosul oras imperial. Acesta este deseori asemanat cu Venetia iar cand vei merge pe marile bulevarde vei vedea de ce. Casa pentru muzee de clasa mondiala, cum ar fi Palatul de Iarna si colectia sa globala imensa sau Muzeul Rus – prezentand picturi si sculpturi rusesti, precum si pentru spectacole de balet si opera, Sankt Petersburg lasa o impresie de durata vizitatorilor sai. Si, daca vei fi complet inghetat de frig, exista o multime de baruri trendy pentru a te incalzi.

Sarbatoare legala: 25 decembrie – Prima zi de Craciun, 26 decembrie – A doua zi de Craciun
Cand sa pleci in vacanta: 22-26 decembrie
Cate zile de concediu trebuie sa-ti iei: 1

Atat anul acesta, cat si anul viitor, Craciunul pica in timpul saptamanii, un adevarat cadou pentru a petrecere un weekend prelungit alaturi de familie si prieteni. Si cand te gandesti ca pentru a sarbatori finalul de an cum se cuvine ai nevoie de o singura zi de concediu si sarbatoarea se va intinde de la sine pe cinci zile!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Unde sa mergi: Londra, Marea Britanie

Londra face luna decembrie mai frumoasa; desi poate ca nu are cele mai renumite targuri de Craciun din Europa, se mandreste cu un numar surprinzator, de la epicul Winter Wonderland din Hyde Park pana la pietele mici in stil scandinav. Chiar daca nu intentionezi sa faci cumparaturi mari, Oxford Street este un cadru de basm care trebuie privit; cu faimoasele sale lumini de Craciun, care sunt aprinse inca din a doua saptamana a lunii noiembrie. Cand ti-au obosit picioarele ia o pauza intr-un colt confortabil dintr-un pub britanic traditional, cu o halba de bere sau alte bauturi calde. S-ar putea sa nu vrei sa mai pleci.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri