13 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Este foarte important sa incercam din rasputeri sa regasim aspectele pozitive ale prezentului atunci cand trecem prin momente dificile.

Cum sa depasesti un moment geru

6. Aminteste-ti cine esti

Foto: Pexels/ freestockpro.com

Vietile noastre agitate ne fac sa uitam cine suntem cu adevarat, care sunt acee lucruri care ne plac si ne fac mai fericiti. Aminteste-ti cine esti!

7. Petrece timp in compania celor mici


Foto: Pexels/ freestockpro.com

Ne credem atat de rationali si maturi, dar de multe ori uitam care este esenta si simplitatea vietii.


8. Asculta

Foto: Pexels

Nu ai nevoie de certuri sau conversatii fara sens. Uneori putem sa invatam mai mult ascultand ca sa intelegem si apoi ascultand ca sa raspundem.

9. Urmeaza-ti inima

Foto: Pexels

Sa supraanalizam,in loc sa ne urmam intuitia ne tine de fapt pe loc Este bine sa intri in legatura cu inima ta, cu ceea ce simti si cu adevarul fiintei tale. Nu te mai nega rational.

10. Nu inceta sa crezi in miracole

Foto: Pexels

Sa crezi in tine, sa crezi in viata! Daca iti pastrezi optimismul ca viitorul va fi un loc mai bun pentru tine, atunci asa va fi. Da-ti speranta si lucrurile se vor schimba in mai bine. Ai incredere!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri