6 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Iubirea nu ar trebui sa fie confundata cu a ne lasa ranite, nerespectate, manipulate sau abuzate.

6. Legea iubirii adevarate: Libertatea

Erai „tu” inainte sa fiti impreuna si este important sa ramai „tu” si atunci cand esti intr-o relatie. Nicio persoana nu merita ca tu sa renunti la esenta ta, oricat de mult ai iubi-o. Daca intri intr-o relatie fara a te iubi si pe tine insuti, vei uita de propriile interese, de aspiratiile tale, de cine esti. Este o problema. Amandoi trebuie sa fiti impreuna fara a va sufoca personalitatea unul celuilalt. Ar trebui sa va simtiti liberi si totusi impreuna. Exista desigur si aspecte importante pe care le impartim cu persoana iubita, dar nu ar trebui sa uitam niciodata cine suntem cu adevarat.

Merita o iubire in care tu trebuie sa ceri permisiunea pentru a fi cine esti? Merita o iubire in care sa te anulezi pe tine insati?


Foto: Pexels/ freestocks.org

7. Legea iubirii adevarate: "Ma simt sprijinita."

Nu exista ceva mai bun intr-o relatie, decat a fi cu cineva care iti este realmente alaturi in tot. Va comportanti ca o echipa, lucrand impreuna pentru teluri si proiecte comune. Nimeni nu trebuie sa joace roluri fortate ca sa functionati ci sunteti persoane depline luate separat si care impreuna formeaza un cuplu bazat pe egalitate si incurajari reciproce.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

8. Legea iubirii adevarate: Comunicarea

Comunicarea este combustibilul relatiilor sanatoase. Nu cred ca exista relatii de durata si solide care sa nu fie bazate pe acest ingredient minune. Ai nevoie de comunicare in relatia ta. Aveti nevoie sa va exprimati dorintele, limitele personale. Comunicarea va ajuta sa depasiti tensiuni si sa aplanti conflicte. Comunicarea va apropie. Este fundatia fara de care o relatie sanatoasa si de durata, nu poate sa fie.

9. Legea iubirii adevarate: "Vrem amandoi sa fim impreuna."

Ca o relatie sa existe, indiferent ca intra in discutie si atractia sau sentimentele de iubire, este important ca ambele persoane sa vrea sa sa fie in acea relatie. Pentru ca in acest caz, acestea isi vor asuma sa construiasca impreuna si vor sti ca practic, alegerea de a fi un cuplu este ceea ce conteaza cel mai tare.
Asa incat, daca iubesti pe cineva, fii constienta ca toate ingredientele de mai sus ar trebui sa defineasca o iubire… sanatoasa.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri