5 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Acestea sunt cele mai comune trasaturi ale persoanelor foarte inteligente:

Cu cat descopera mai mult din punct de vedere intelectual, cu atat setea lor de a descoperi e mai mare. De asemenea, persoanele inteligente isi pastreaza mereu modestia cu privire la ceea ce stiu, pentru ca in acelsi timp sunt constiente ca mai este enorm de explorat.

O persoana cu adevarat inteligenta este foarte curioasa in privinta informatiilor noi si este deschisa sa faca propria investigatie pe anumite teme.

5. Trasatura persoana inteligenta: Ai o curiozitate debordanta

Oamenii foarte inteligenti au o curiozitate de nestavilit, o minte mereu insetata de cunoastere. Ei sunt acei oameni capabili sa tina in frau complexitatile acestei lumi. Nu suporta ambiguitatile si nici presupozitiile. Sun aceia care vor cauta miezul problemelor si vor gasi si solutiile!

6. Trasatura persoana inteligenta: Au valori progresiste

Sunt persoane care opteaza pentru noi idei si noi moduri de a-si trai viata. Un studiu publicat de Social Psychology Quarterly a aratat ca oamenii mai putin traditionali in gandire, prezinta un IQ mai ridicat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior

7. Trasatura persoana inteligenta: Cel mai bun prieten al tau esti chiar tu

Daca esti fericit/a in piele ta, esti probabil o persoana extrem de inteligenta. Persoanele destepte se simt bine in compania lor si fac lucruri interesante atunci cand au momente de solitudine. Aceste persoane si-au dezvoltat un aspect important al inteligentei emotionale, stiind ca secretul succesului este increderea de sine.

8. Trasatura persoana inteligenta: Nu reactionezi impulsiv

Impulsivitatea nu este o caracteristica a oamenilor inteligenti. Ei reusesc sa isi autocontroleze reactiile, iar daca au avut vreodata probleme in viata lor la acest capitol, ei sunt aceia care au facut tot posibilul sa schimbe acest aspect.

Persoanele inteligente exploreaza alternative, isi pun la punct strategii eficiente si iau in considerare consecintele actelor lor.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

De exemplu, un studiu le-a cerut participantilor sa aleaga dintre doua recompense financiare: o suma mai mica, pe care o vor obtine imediat sau o suma mai mare cu plata la o data mai indepartata.

Rezultatele au aratat ca participantii care au ales sa fie platiti mai tarziu – cei care au mai mult auto-control – demonstreaza si scoruri mai ridicate la testele de inteligenta.

9. Trasatura persoana inteligenta: Ai umor

Persoanele inteligente au un fin simt al umorului. Un studiu din anul 1970 care s-a concentrat asupra a 69 de comedianti- barbati si femei - a aratat ca acestia aveau scoruri inalte si la testele de inteligenta. Deci stiinta demonstreaza faptul ca cei mai inteligenti oameni au si umor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri