Sa asculti. Sa razi. Sa simti. Sa spui. Sa privesti. Sa iti sustii parerea in limita bunului simt.

Si viseaza, viseaza cat poti. Si ce daca te mai impiedici pe strada sau incurci foile la birou sau trimiti mailurile gresite? Viseaza, creeaza, crede.

Intodeauna va iesi ceva bun, oricat de mult zici tu ca te strofoci si e cu bete'n roate. Asculta-ma pe mine! NU e adevarat! Lucrurile se transforma Viseaza si actioneaza, atat cat poti!

Aprinde-o lumanare. Intoarce capul pe strada dupa oameni frumosi, tipi cool si copii zgomotosi. Mergi intr-o biserica si fii tu cu tine. Scrie-ti o scrisoare. Scrie o scrisoare romantica! Si apoi ia-ti un timp si iarasi: RADE!

Intelege ca lucrurile, per ansamblu, ele sunt foarte bune, doar ca tu mai stai si cu capu-n jos si le vezi strambe. Asa ca mai scutura-te, fa hata bata, schimba pozitia si va fi fenomenal de BINE

E viata ta si zi noroc de speech-ul asta ce l-am avut cu mine si a ajuns si la tine

HAI NOROC SI BUCURA-TE, suflete! Cu tine straluceste-o stea!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

* un articol de Alexandra Serban


Foto homepage: Vadven /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri