17 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Daca am reusi sa gasim in noi puterea si intelepciunea de a ne asuma aceste invataturi despre viata, daca am reusi sa ne bucuram mai mult de fiecare zi… cu siguranta ne-am face viata cu mult, mult mai frumoasa.

5. Invatatura despre viata: Invata din esecurile tale

Esecul nu este altceva decat o etapa spre succes. Cum ar putea un bebelus sa invete sa mearga daca nu ar cadea?! A gresi si a esua este omenesc si sunt parti ale procesului nostru de evolutie.

6. Invatatura despre viata: Traieste viata ta asa cum TU ITI DORESTI

Alege autenticitatea. Traieste-ti viata asa cum tu simti, asa cum tu iti doresti, asa cum te chiama inima ta. Nimeni nu are dreptul sa te influenteze sau mai rau, sa iti dicteze cum sa traiesti, pentru ca drumul tau este doar al tau si viata ta nu o poate trai nimeni in locul tau. Asuma-ti cu demnitate alegerile pe care le faci.

7. Invatatura despre viata: Fara regrete

Regretele ne tin pe loc, nu ne ajuta sa evoluam si ne “mananca” sufletul. Regeretele ne consuma energia pe care am putea-o investi in lucruri mai productive, ne impiedica sa traim in prezent si sa proiectam un viitor mai bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

8. Invatatura despre viata: Traieste in prezent

Cand vorbesc despre ei insisi atunci cand sunt batrani, oamenii mentioneaza faptul ca si-ar fi dorit sa traiasca mai mult in prezent. Sa se fi bucurat de fiecare zi, sa nu se fi lasat prinsi in plasa trecutului si nici vrajiti de gandul la viitor. Traieste mai mult in prezent, fa-ti fiecare zi sa fie precum un colt de rai. Incearca!

9. Invatatura despre viata: Asuma-ti viata!

Problemele noastre sunt doar ale noastre. In momentul cand ne asumam viata si nu mai invinuim pe ceilalti pentru problemele noastre, noi posibilitati se deschid.

10. Invatatura despre viata: Invinge frica

Nu mai amana sa faci ceea ce iti doresti angrenandu-te in activitati minore. Motiveaza-te si indrazneste!

Tot ceea ce ne dorim se afla de cealalta parte a fricii!


Foto homepage: Josh Willink/ Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri