17 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Daca am reusi sa gasim in noi puterea si intelepciunea de a ne asuma aceste invataturi despre viata, daca am reusi sa ne bucuram mai mult de fiecare zi… cu siguranta ne-am face viata cu mult, mult mai frumoasa.

IN FIECARE ZI AMINTESTE-TI ACESTE ADEVARURI FUNDAMENTALE!

1. Invatatura despre viata: E bine sa iti pese mai putin

Punem prea mult patos atunci cand trecem prin viata. Suferim uneori fara sens, ne framantam si nu putem sa acceptam ceea ce ni se intampla. Va mai fi la fel de importanta problema pe care o resimti si peste 5 ani?

2. Invatatura despre viata: Fii recunoscator/oare

Suntem obisnuiti sa ne uitam mai degraba la aspectele negative ale vietii noastre si uitam sa fim recunoscatori pentru lucrurile bune care ni se intampla si pe care le avem. Spune “multumesc” mai des si vei vedea cat de mult se va schimba viata ta.

Foto: Pexels

3. Invatatura despre viata: Actiunile vorbesc mai mult decat cuvintele

Cuvintele neinsotite de gesturi sunt absolut goale. Goale de continut. Ar trebui sa invatam sa ne comportam in concordanta cu promisiunile si afirmatiile pe care le facem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Am invatat ca oamenii vor uita ceea ce ai spus si vor retine ceea ce ai facut, dar nu vor uita niciodata felul cum i-ai facut sa se simta. – Maya Angelou

4. Invatatura despre viata: Ai grija de tine!

A te iubi pe tine insuti inseamna de fapt a avea grija de tine. Comporta-te cu tine insuti/insati ca si cand ai fi cel mai bun prieten al tau. Mereu. Adesea alegem sa fim prea exigenti, prea critici si prea rautaciosi. Suntem de fapt cei mai mari dusmani ai nostri, atitudine ce este in detrimentul progresului.

Daca ai abilitatea de a iubi, iubeste-te pe tine mai intai. Charles Bukowski

Citeste mai departe >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri