Aceste cuvinte sunt dedicate tuturor acelora care au uitat sa valorifice fiecare clipa a vietii lor.

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte fara sa realizeze ca adevarata fericire sta in modul cum ne cataram pe culme.

Am invatat ca atunci cand un nou-nascut strange degetul tatalui sau in pumnul sau micut, el l-a prins pentru totdeauna.

Foto: Pixabay

Am invatat ca un om are dreptul sa se uite de sus la un alt om atunci cand trebuie sa il ajute sa se ridice.

Am invatat asa de multe lucruri de la voi.
Sa spuneti intotdeauna ceea ce simtiti si sa faceti ceea ce ganditi.

Daca as sti ca astazi este ultima oara cand am sa va vad, v-as imbratisa strans, ca sa fiu gardian al sufletului vostru. Daca as sti ca acestea sunt ultimele minute cand va mai vad, v-as spune ca va iubesc, fara sa imi presupun ca voi nu ati sti deja acest lucru.

Avem mereu cate o noua dimineata cand viata ne da oportinitatea de a face lucrurile mai bine. Tineti-i aproape pe cei dragi voua si spuneti-le cat de mult ii iubiti, cata nevoie aveti de ei si aveti grija de ei. Faceti-va timp ca sa spuneti „imi pare rau”, „iarta-ma”, „te rog”, "multumesc" si toate cuvintele frumoase si iubitoare pe care le stiti. Nimeni nu isi va aminti de voi daca va tineti secrete gandurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Aratati-le prietenilor si celor dragi voua ca ii iubiti.

Iti recomandam si: Gabriel Garcia Marquez: 42 de cugetari magice, dar incredibil de adevarate, de la un laureat de Nobel


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri