10 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Te numeri si tu printre acesti oameni? Iti prezentam cele mai importante 10 trasaturi ale oamenilor care au o minte puternica, capabili sa isi foloseasca toate abilitatile pentru a evolua si pentru a atinge succesul.

5. Oamenii cu mintea puternica se auto-perfectioneaza tot timpul

Un astfel de om stie ca viata inseamna sa ne perfectionam si sa invatam lucruri noi tot timpul. Este ceea ce ne da energie, entuziazm si ne ajuta sa fim mereu activi.

6. Oamenii cu mintea puternica se bucura pentru succesul celorlalti

Oamenii cu mintea puternica nu sunt invidiosi. Ei stiu sa incurajeze sis a se bucure cu multa sinceritate, tocmai pentru ca nu sunt in niciun fel amenintati. Ei nu au nevoie ca altii sa fie mai “mici” ca ei pentru a se simti ei “mari”. Emana incredere de sine si sunt constienti de propriul potential.

7. Oamenii cu mintea puternica isi mentin un sistem de valori inalt si nu se abat de la el

Oamenii cu mintea puternica traiesc in concordanta cu sistemul lor de valori. Nu fac concesii. Aceasta este busola lor interioara care ii ajuta sa isi selecteze parteneri de viata si de afaceri. In situatiile cand valorile lor sunt incalcate, nu ezita sa se extraga din acea circumstanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Iti recomandam si: Daca ai cel putin 4 dintre aceste trasaturi, ESTI UNUL DINTRE CEI MAI RARI OAMENI de pe Planeta

8. Oamenii cu mintea puternica stiu ca au valoare ca si persoane

Nu accepta sa fie tratati mai putin decat valoarea lor si traseaza limite foarte clare celor care nu stiu sa ii aprecieze si sa ii respecte.

9. Oamenii cu mintea puternica isi asuma responsabilitatea

Acesti oameni sunt asumati in absolut tot ceea ce intreprind. Stiu sa recunoasca cand gresesc si in acelasi timp se bucura pentru reusitele lor. Intr-un astfel de om poti avea incredere.

10. Oamenii cu mintea puternica vad un esec ca pe o oportunitate

Unii oameni se plang atunci cand intampina o dificultate. Dar oamenii cu mintea puternica stiu sa transforme orice esec intr-o oportunitate, fiindca vad acest moment ca pe o posibilitate de a aborda o situiatie in mod diferit. Nu se impotmolesc si nu se panicheaza ci gandesc situatiile “la rece”, reusind mereu sa gaseasca portite de iesire si sa fie tot ei castigatori.

Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri