7 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Ce parere ai despre aceste afirmatii? Isi gasesc ele oglindirea in viata ta? Ai avut experiente care sa confirme sau sa infirme adevarul acestora?

Cele 29 LEGI NESCRISE DESPRE BARBATI

1. Cand vine vorba despre barbati, poarta-te precum un cumparator, nu ca un vanzator!

2. Cel mai atractiv barbat din incapere este adesea un ratat.

3. Sa ramai mereu alaturi de prietenele tale. Prietenia cu ele te va implini intr-un mod pe care un barbat nu il poate atinge.

4. Sa il certi si sa il cicalesti nu functioneaza. Singurul lucru care functioneaza este sa pleci.

Foto: Pexels

5. Cand vine vorba despre barbati, este bine sa ai standarde inalte si sa te mentii la nivelul acestora. Este ca intr-o negociere.

6. Un barbat indragostit va face totul pentru tine… pana va realiza ca te are. Asa incat, atunci cand i te oferi… nu fi chiar asa de darnica.

7. Fii pretentioasa in ceea ce priveste un barbat. Sa te asezi la casa ta cu cineva este ca si cand ai lua un credit – la final oricum trebuie sa platesti. Ai grija pe cine alegi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

8. Un barbat trebuie sa stie sa isi gateasca si singur. Sa iti ceara sa faci acest lucru pentru el ca si cand ar fi o datorie, este un semn de imaturitate si lipsa de respect.

9. Exista multi barbati deosebiti in jur. Daca vreunul iti devine iubit sau sot, depinde de cat de mult te respecti tu pe tine.

10. Barbatii vor sa aiba succes in munca si in relatii. Daca vrei sa il faci fericit, arata-i ca a reusit sa te faca fericita.

Foto homepage: Pexels/ Sumit Kapoor

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri