31 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle 132 share-uri

Atunci cand privesti in profunzimea vietii, descoperi o intelepciune care te ajuta sa accepti mai usor si sa fii mai puternic/a!

Paradoxuri fundamentale ale vietii

10. Cu cat te straduiesti mai tare ca sa obtii ceva, cu atat mai dificila ti se pare reusita.

Atunci cand ne asteptam ca ceva sa fie dificil, noi, inconstient, facem ca acel lucru sa fie si mai dificil.

11. Cu cat mai accesibil iti pare ceva, cu atat mai putini il vei dori.

In mod inconstient, noi oamenii asumamam ca ceea ce este rar este valoros, in timp ce abundenta nu o consideram valoroasa.

12. Cel mai bun mod prin care iti poti gasi pe cineva, este sa nu iti doresti sa fii cu cineva.

Pe acest drum tu stii ca nu o relatie te va face fericit/a ci faptul de a fi cu tine insati si de a investi mai mult in tine insuti.

13. Cu cat mai sincer/a esti in privinta defectelor tale, cu atat mai mult, oamenii te vor considera mai bun/a

Curajul de a fi vulnerabili in fata celorlalti aduce mult respect din partea celorlalti. Oamenii ii admira si se simt inspirati de cei care au curajul sa fie autentici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

14. Cu cat te chinui mai tare sa pastrezi pe cineva mai aproape de tine, cu atat mai mult indepartezi acea persoana.

15. Cearta nu te ajuta sa convingi pe celalalt ca ai dreptate.

Adesea, certurile nu sunt altceva decat o descarcare emotionala. Apar atunci cand principiile noastre au fost incalcate. Pentru o comunicare reala, ambele parti trebuie sa isi puna in mod onest egoul de-o parte si sa trateze cu datele prezente cu obiectivitate.

16. Singura certitudine este ca nimic nu este cert.

Este o realitate pe care multi dintre noi nu o putem accepta. Mai degraba preferam sa detinem controlul total asupra vietii, iar rezistenta noastra la transformare provoaca suferinta.

17. Cu cat este mai convins cineva ca stie, cu atat mai putin stie.

„Problema acestei lumi este ca idiotii sunt convinsi ca detin adevarul, in timp ce cei inteligenti se indoiesc prea mult de ei insisi.”…

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri