Iata semnificatia astrologica a zilelor saptamanii din punct de vedere al norocului la care suntem predispusi

Cand am castigat pentru prima oara la loto, mi-am spus ca m-am nascut sub semnului norocului. Imediat dupa ce printr-o intamplare nefericita am pierdut aceiasi bani castigati am dat vina pe ghinion. Cand au fost la mijloc mai multe coincidente fericite la mijloc... m-am considerat iarasi norocoasa. Cand m-am indragostit cu adevarat si eram fericita... iarasi a dat norocul peste mine. Cand m-am aflat la polul opus, mi-am spus ca soarta este impotriva mea. Nici nu am indraznit sa pronunt cuvantul “noroc” de teama de a trage forta energetica opusa. Indiferent ca ne-am nascut sau nu cu el, indiferent ca optimismul sau negativismul dinauntrul nostru il atrage, norocul adevarat este cel pe care ti-l faci cu mana ta. Norocul este forta de a atrage lucrurile pozitive din jurul tau in functie de cat de bine vezi partea plina sau goala a paharului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

In conceptia personala, cam aceasta ar fi definitia norocului.

Astrologii au insa propriile teorii, fundamentate si deloc de neglijat. Norocul in viata nu este intamplator, spun acestia. Ne-a fost atribuit inca de la nastere in functie de felul in care s-au aliniat planetele, in functie de imprejurarile (ziua, luna, saptamana, anul, anotimpul) care ne-au fost hotarate pentru a ne infrunta destinul (circumstantele nasterii). Conform astrologilor, norocul nu este niciodata static. Il putem influenta si modifica, prin actiunile si deciziile noastre, in mai mult sau mai putin, mai bun sau mai putin bun.

Tot in viziunea astrologilor, zilele saptamanii au o pondere destul de mare in stabilirea cantitatii norocului. Actiunile, gandurile, gesturile, vorbele, sentimentele noastre, succesul, reusita sunt menite sa aiba loc intr-o anumita zi a saptamanii. Orice rasturnare din aceasta ordine prestabilita determina nesansa sau conjucturi nefavorabile pentru o anumita persoana. Iti prezentam asadar semnificatia astrologica a zilelor saptamanii din punct de vedere al norocului la care suntem predispusi:

Luni – Daca vrei sa te apuci de ceva nou si sa-ti reuseasca ceea ce ti-ai propus, se spune ca prima zi a saptamanii este cea mai indicata in acest sens. Din punct de vedere astrologic, ziua de luni se afla sub patronajul astrului selenar, ceea ce implica ideea de succes si de reusita in diverse actiuni inedite, diferite celor intreprinse pana acum. Astrologii sunt de parere ca lunea este o zi a curajului, a initiativelor, a incercarilor. Daca este inceputa insa cu stangul, ziua de luni determina la randul sau o turnura negativa a evenimentelor care vor avea loc in celelalte zile ale saptamanii. Lunea, sub influenta Lunii, este de asemenea o zi prielnica mamelor pentru a-si demonstra iubirea fata de odraslele lor si a-si duce la finalizare activitatile casnice. Lunea nu atrage dupa sine si norocul financiar, ba din contra. Din perspectiva norocului financiar, acesta zi predispune la cheltuieli inutile si excese financiare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri