26 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Sadhana Iubirii sau Practica Iubirii reprezinta tratamentul nostru zilnic pentru discrepanta dintre ceea ce este dragostea si banalul oferit de cotidian. Aceasta practica a iubirii este cea care creeaza starea noastra de pace, de acceptare, de bunatate, de unitate.

Jocul este simplu: zambiti mereu, caci zambetul este molipsitor, iertati in fiecare clipa, ganditi-va ca viata este ca un film in care, dupa terminarea lui, pana si personajele negative sunt oameni in timpul liber, care iubesc si ei la randul lor. Prin iertare, prin zambete, prin politete, prin pace, aceasta lume poate fi salvata", conchide profesorul de yoga.

* Dana Tupa este Expert Yoga Teacher din Romania acreditat la Yoga Alliance International USA. Este si Fondatorul Purna Yoga Academy, scoala de yoga din Romania acreditata la acelasi for international. A participat la multiple cursuri yoga pe diferite ramuri (Hatha, Kriya, Kundalini, Pranayama, Yantra, Laya, Nidra Yoga), alaturi de profesori si maestri din Romania si din strainatate (Thailanda, Elvetia, Italia, UK, India, Turcia). Este master NLP, a studiat Strategic Interventions, cu Tony Robbins si Chloe Madanes. A urmat cursuri de Vipassana in Chiang Mai, Thailanda, participand si la seminarii cu Dalai Lama in Elvetia si India. A sustinut cursuri de yoga si seminarii, atat in Romania, cat si in Thailanda, cel mai de succes dintre ele, considerandu-l a fi, Yoga Scopului, un mix de tehnici yoga foarte puternice, NLP, meditatie si vizualizare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Foto homepage: WAYHOME studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri