Cand incepi sa te autocritici, schimba directia gandurilor si aminteste-ti ce au scris cei din jurul tau despre tine si aminteste-ti ca esti iubita!

Cum ai ajuns sa te cufunzi in furtuna vietii tale din ce in ce mai adanc?
Cum poti sa imi spui ca nu mai poti si ca ti-e teama ca orice val sau adiere de vant te va spulbera?
Acum ce traiesti? Clipele si amintirile unei vietii care nu a fost tocmai generoasa cu tine?
Cine te-a iubit? Pe cine ai lasat sa-ti sfarame sperantele si tonurile unui zambet, pe cine ai lasat sa iti spuna Te iubesc si sa-ti ia o data cu plecarea lui totul?
Cand era de ajuns sa-ti marturisesti fata de tine iubirea, cand era de ajuns sa iti dai seama ca iubirea de sine te-ar fi scapat de toate momentele de frustrare, toate clipele de singuratate pe care le-ai simtit?
Ai renuntat de atatea ori la tine,ti-ai inghitit dorintele, ti-ai ingropat idealurile si visurile de dragul lor?
Nu ti-a ajuns?
Pana cand te lasi in voia destinului?

Comoditate, teama de schimbare, teama de acceptare, nevoia de validare din partea celorlati, toate ti-au ingropat sufletul intr-o colivie inghetata.

Vreau sa stiu cand esti singura, cu tine ce simti? Dupa ce faci atatea doar de dragul lui? Dupa ce faci atatea doar de dragul parintilor sau de dragul prietenilor?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

[Iti recomandam si articolul Citate despre iubire]

Stiu viata te-a invatat sa faci atatea compromisuri, sa faci atatea concesii doar sa fie bine dar te intreb sa fie bine pentru cine?
Uneori te pierzi in invazia de biti, uneori te pierzi in ritmul vitezei in care traiesti si uiti de tine, traiesti in neglijenta si abuzul vietii tale.
Poate te intrebi de ce nu ai parte de iubire in viata ta sau de ce iubirea nu e in realitate asa cum ti se povestea in basme.

Tu iubesti! El iubeste! Tu renunti pentru ca iubesti, el renunta pentru ca nu te iubesti!
Amandoi in goana, amandoi cautand iubirea celuilalt insa ce se intampla cand nu te iubesti?
Iti spun eu!
Renunti!
Renunti!
Renunti!

Si in curand renunta si el, pentru ca tu nu te iubesti, pentru ca tu nu spui ce ai de spus, pentru ca tu te-ai pierdut pe tine pentru el si el deja s-a obisnuit cu asta. Si intr-o zi te intrebi de ce nu te mai iubeste.

Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri